Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek a Morrisons 2-be járó srácokról? Tudnak kulturáltan udvarolni? Mi a tapasztalatotok?
udvarolni?! :D
nem ezt a szót használnám arra, ami ott folyik :D
Elég sok olyan Nö van ott, akik egyszerüen szórakozni szeretnének és a sok eröszakos barom után a normális emberrel sem állnak szóba. Erröl már több Növel is beszélgettem, pont a Morrisonsban. Lent semmi esélyed beszélgetni, fent inkább.
Viszont 1 koktélért hazavihetsz valami kis pelyhes 17 évest...
#4-es válaszoló vagyok
Egyrészt fogalmam sincs arról, hogy mi az a PUA.
Másrészt pedig igen, voltam ott, sajnos többször, mint kellett volna. Nem azt mondom, hogy nem is megyek többet, hiszen nyilván a barátaimmal megyek, és ha ők oda akarnak menni, ám legyen. De ha egyedül döntenék arról, hogy hova, akkor az utolsó lenne a Mori :)
Egyébként biztos, hogy vannak normálisak (és PUA-k is, akármi is az), de a sok vadmarha között nem venni észre őket sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!