Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen, egy távkapcsolat müködhet? Mi a tapasztalatotok?
Ez tőletek függ!!!!! Nekem is volt egy távkapcsolatom anno, 15 évesen. Akkor még a mobil nem volt akkora divat, nemhogy internet. Ma már ezek is adottak ahhoz, hogy akár a nap bármely pillanatában beszéljetek!
Nekünk nem működött a távkapcsolat, a fiú hűtlen volt én meg naív...első szerelem. Ma már másképp csinálnám.
Nahát itt a vége, fuss el véle:)
Én 15 éves vagyok, a barátom 17. Több, mint 1 éve együtt vagyunk, egyikünk sem csalta meg a másikat, maximális a bizalom egymás felé, és a szerelmünk még mindig lángol. Hosszútávra tervezünk, ami ilyen idős korban elég ritka. Nagyon jól kijövök a szüleivel, minden hétvégén találkozunk, hosszabb szünetekben végig együtt vagyunk. Az egyetlen gondot jóanyám okozta, ugyanis olyan 8 hónap után elkezdett minket tiltani egymástól, ennek az lett a vége, hogy megvert, és már nem vele élek. Szóval a szerelmünk még ezt is kibírta. :)
Sok sikert neked is!
3 évig hétvégeken és szünetekben együtt voltunk. Aztán összeköltöztünk. 6 éve együtt vagyunk, de csalódnom kellett nem is egyszer. Nem olyan, mint amilyennek megismertem. Szex egyre inkább nincs köztünk, majdnemhogy testvérekként éljük mindennapjainkat. Szívás az egész. Egyre inkább nem foglalkozik velem, sem magával. Áhh... Távkapcsolatot így soha! Az megint más, ha mindennap taliztunk volna, jobbik esetben együtt is éltünk volna és úgy kellett volna elválni ideiglenesen egymástól.
Ő akkor volt 15 én 17.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!