Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudom meglepni minél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mex1313 kérdése:

Hogyan tudom meglepni minél jobban, ha elmegyek hozzá, de nem tudom, hogy hol lakik? *távkapcsolat*

Figyelt kérdés
A barátnőmhöz megyek el kibékülni,de nem tudom,hogy miképp tudnám a legnagyobb meglepetést szerezni neki.Ugyebár busszal megyek,és ha odaérek,akkor hívjam fel,hogy ott vagyok,vagy hogyan tudassam vele,hogy mentem?!Mindig arra vágyott,hogy eképpen lepjem meg.Szóval a kérdés,hogy hogyan tudnám vele tudatni,hogy épp ott vagyok,és jöjjön el a talira?! Persze,eljön mindenképpen...Szóval ez nem téma...Csak épp,azt kéne kitalálni,hogyan szerezzek neki nagyobb örömet?! SEGÍTSETEK...SÜRGŐS...:)
2011. márc. 1. 17:31
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem derítsd ki a címét és csengess be az tuti siker lenne a kezedben 1 csokor virággal.
2011. márc. 1. 17:37
 2/4 anonim ***** válasza:

azzal hogy odatalálsz. Első lépésnek jó lesz.

Utána (most jól figyelj) -->felhívod telefonon<--

"szia! itt vagyok xy helyen, légyszíves gyere ki elém, beszélni akarok veled!"

Dióhéjban ennyi

2011. márc. 1. 19:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nagyon összevesztetek még az se biztos, hogy kimegy eléd, ezért sokkalta praktikusabb lenne megtudakolni valakitől a címét. Amúgy szerintem egy nagy csokor rózsa mindenképpen nyerő.. : ) Már ha olyan típus, ezt csak te tudhatod.
2011. márc. 1. 19:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne állíts csak úgy oda a házukhoz! Mert mivan ha épp vendégek vannak vagy esetleg a nem számít rá a lány és kócos vagy nincs is otthon. Én hülyét kapnék ha a barátom akivel összekaptam csakugy szó nélkül oda állítana! Inkább egy adott helyen várd és hívd fel, hogy jöjjön ki eléd. Akkor még össze is tudja kapni magát. 21/L
2011. márc. 1. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!