Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak otthon ha elmegyek este 7órakór randizni?
Figyelt kérdés
azt nem akarom mondani hogy randira megyek
15/f
2011. aug. 20. 18:48
1/18 anonim válasza:
Szia anyu szia apum mentem a haverokal xD
2/18 A kérdező kommentje:
hova?
2011. aug. 20. 18:50
4/18 A kérdező kommentje:
mi bajod van???
2011. aug. 20. 18:55
5/18 anonim válasza:
- Na, sziasztok, majd pár óra múlva jövök.
- Kész a leckéd fiam?
- Kész.
- Jó, akkor menj csak. Szia.
6/18 A kérdező kommentje:
és mit mondok hova megyek farmerba meg ingbe?
2011. aug. 20. 18:58
7/18 anonim válasza:
nem kell mondani semmit! BÜSZKÉK lesznek rád!
nem fognak kérdezősködni!
8/18 A kérdező kommentje:
tőlem meg szokták kérdezni hogy hova megyek meg h mikor jövök
2011. aug. 20. 19:05
9/18 anonim válasza:
"- Na megyek.
- Hová?
- Találkozom a többiekkel (ide ők úgyis a haverokat gondolják, és nem is hazudtál túl nagyot:D).
- Mikor jössz?
- Nem tudom, majd.
- A srácok kísérjenek haza!
- Jóóóó."
Nálunk nagyjából így szokott zajlani a beszélgetés, amikor lelépek a haverokhoz:) Szerintem simán bejátszhatod:D
10/18 anonim válasza:
Mert? xD Ez egy természetes dolog. Miért ne mondanád, hogy randizni mész? Legalább tudják, hogy nem vagy búúúza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!