Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak otthon ha elmegyek este 7órakór randizni?
Figyelt kérdés
azt nem akarom mondani hogy randira megyek
15/f
2011. aug. 20. 18:48
11/18 A kérdező kommentje:
hát mer ha hazamegyek mindenki azt kérdezgetné hogy hogy sikerült meg ez lenne a téma 2 napig
2011. aug. 20. 19:22
12/18 anonim válasza:
Nekem semmi bajom kisgyerek:D,de 15évesen már tuti mondta a tanár,hogy az órakor az így elég tré:D
13/18 anonim válasza:
"Sziasztok, megyek át Gizihez megkérdezni tőle, hogy helyesen írtam-e az "órakór" szót!"
14/18 anonim válasza:
- Sziasztok! Megyek a Kék Osztriga bárba!
- Hovaaaaaaa?
- Nyugi... Csak randizni, de látjátok, hogy lehetne rosszabb is, szóval ne kérdezősködjetek annyit.
15/18 anonim válasza:
Nyugodtan mondd el nekik. Legalább "átesel" most rajta és a későbbiekben majd nem ez lesz a téma 2 napig, ahogy te írod.
16/18 anonim válasza:
Én hétfőn 8kor megyek randira :D de már tudják a szüleim h ilyenkir a barátnőmmel vagyok; egyszerűbb ha elmondod nekik 15/F
17/18 A kérdező kommentje:
19:51 húzz a francba, nincs jobb dolgod?
2011. aug. 20. 22:43
18/18 anonim válasza:
TE: Sziasztok mentem
SZÜLEID: Hová kisfiam?
TE: Ki a barátnőmmel
SZÜLEID: Sok siker fiam
TE: Köszi
SZÜLEID: De asztán kisérd haza a lányt
TE: Rendben rendben
Ha kérdezősködnek kitizgat?
Mond hogy igen és kész, vele lehettél nem ez a lényeg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!