Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kulturáltan lerázni egy 13 éves lányt?
Lehet, hogy fail a kategória, de nem ez a lényeg.
20 éves vagyok, zenélek egy zenekarban, ez ugye azzal jár, hogy jobban figyelnek az emberek.
Viszont most egy 13 éves lány kattant rám teljesen, aki még szegénykém nem érti az enyhe jeleket, mint pl a tőmondatokban válaszolást.
Nem akarom elküldeni a halálba, mert nem akarom a kis lelki világát megsérteni, viszont ha meg túl kedves vagyok vele, még azt hiszik, hogy szatír vagyok.
Vagy válaszolgassak csak nyugodtan, aztán majd abbahagyja? Csak nehogy aztán még jobban rám kattanjon..
Valami ötlet?
Sztem simán írd meg neki, h bocsi de ez nem fog összejönni, mert túl fiatal vagy hozzám képest;nem vagy az esetem;mást lányt szeretek! :) Kicsit füllents!:)
18/L
nem is ettől félek :D
hanem hogy "rossz hírem megy", mint kislányok megrontója.
#2: ezt próbáltam kizárni, soknak érzem.
nem akarom ilyen fiatalon lelombozni, ráér még később is csalódni az életben :D
valahogy úgy akarnám leállítani, hogy ne tűnjön föl neki
Az ilyen kislányok olyan aranyosak :)
Miért lenne rossz híred ?
Mert kedves vagy a kis gyerekekkel?
Szerintem ez hülyeség !
Beszélges vele nyugottan .
13-éves csak tuti nemfog randira hivni!
Én is úgy csinálnám, hogy egy másik lányról beszélnék neki akire hajtok, még tedd hozzá azt is hogy mivel Te 20 vagy a csaj meg pl 18 gondolkodsz a kapcsolaton a korkülömbség miatt, mert ez szerinted már majdnem sok. Így csak leesik neki hogy 7év már túl sok.
Inkább hazudj egy ilyet, minthogy teljesen belédzúgjon.
Ha küldenék neki valamit, akkor ott vége lenne mindennek, le nem tudnám rázni többé..
már konkrétan mondta, hogy vigyem már el motorozni. aranyos, de ezek a mai fiatalok már nem szarral gurigáznak, van vér a pucájukban :D
Az ilyen kislányok olyan aranyosak :)
Miért lenne rossz híred ?
Mert kedves vagy a kis gyerekekkel?
Szerintem ez hülyeség !
Beszélges vele nyugottan .
13-éves csak tuti nemfog randira hivni!
Bocs, de ezen felröhögtem!:D Töltsd le és nézd meg a Tizenhárom című filmet és megérted, miért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!