Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarnak velem randizni ha csinosan öltözök, kultúráltan viselkedek és szende vagyok?
Figyelt kérdés
Miért akkor vesznek észre ha bő, béna ruhákat veszek fel, éppen marhulok valakivel, nem viselkedek kultúráltan hanem éppen káromkodok vagy trágárul beszélek, sz@r a hajam, nincs rajtam smink és olyan vagyok mint egy albínó nyúl... szóval amikor a legjobban sz@rok rá ki néz és ki mit gondol.
mindig ilyenkor hívnak randira, vagy akikről azt hiszem hogy 1000 éve haver és kb. az elmebeteg őrült lényt látja bennem szerelmet vall.
miért nem akkor amikor csini vagyok feszes ruhákban, sminkkel, csupa kedves és választékos szóhasználattal, semmi csúnya szó és cukin mosolyogva
miért a vad énem kell?
2013. jan. 21. 23:35
11/13 A kérdező kommentje:
nem, az is ugyanúgy én vagyok, csak akkor olyan lusta kedvem van v. hogy mondjam :D
2013. jan. 22. 00:14
12/13 anonim válasza:
Pont, hogy akkor vagy lusta? Pedig gondolom nem kevés idő és szorgalom, amire elkészülsz. Miért gondolod így?
13/13 anonim válasza:
Mert eddig csak tapló télapókkal randiztál. Én a csini énednek örülnék. Persze csak elméletben, ne vedd felkérésnek, neten nem ismerkedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!