Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedjen gyerekét egyedül nevelő nő ? Nem szeretnék egyedül maradni.Mit csinálok rosszul?
30 vagyok ha ez számít, és egy gyerekem van. Kalandra, szexre megtalálnának de más téren senki.
Ez lehet a külső miatt is, persze, de reálisan látom magam nem vagyok elszállva.Nemhiszem,hogy ez lenne az oka. Kedves vagyok, érdeklődő. Akkor mégis mit csinálok rosszul?
29
Ez igazából az átköltése annak, hogy a normális nők már 20-on 1-2 évesen lefoglalódnak:)
Én elég sok normális srácot ismerek akinek még lehet kapcsolatuk sem volt. Nem járnak bulizni, és nem tindereznek csak tanulás és vagy munka. Persze hozzá kell tenni, hogy nem nagy dumások és egyik se edz heti 6x.
Viszont ismerős lányok akik full normálisak kb úgy megkapják a figyelmet, hogy ülnek egy asztalnál. Lezárás előtt ott ültem a csaj mellett és jött egy srác, hogy nem tud elmenni mellette, hogy milyen szép stb és, randizzanak. A csaj meg kapcsolatban volt 5 éve. Nem a plázás csaj volt, hanem egy egyszerű szerény csaj.
26-os, én írtam,hogy akár itt is lehet ismerkedni. Miért is ne?Kb annyi esély van normális pasit találni mint bármelyik társkeresőn vagy bárhol, élőben.
Nem mindenki gyagya itt sem (Te pl annak tartod magad?)
Ráadásul még előnye is az oldalnak,hogy mindaddig anonim maradhat bárki amíg nem biztos abban,hogy szeretné továbbvinni a szálat.
Nő vagyok, nem kereset társat, de több gyakoris pasival kerültem levelezős kapcsolatba itt, az oldalon, és teljesen normálisak.
"Kb annyi esély van normális pasit találni mint bármelyik társkeresőn vagy bárhol, élőben."
Hát ebben az esetben, elég rosszak az arányok mindenhol.
"Nem mindenki gyagya itt sem (Te pl annak tartod magad?)"
Nem mindenki, de a jelentős többség az (konkrétan, nem tudom minek irkálok ide én sem, mert semmi értelme nincs. Szórakoztatni nem szórakoztat és ugyan az a fröcsögés megy mindig. Régi fórumozó vagyok, úgyhogy inkább a megszokás tart már itt. Úgyhogy, igen ilyen tekintetben velem is van probléma)
Viszont elég gáz, ha a másik annak kamuzza magát ami nem.
Én nem ismerkednék itt, de kinek mi.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
Olvasd a válaszokat, amiket erre a belinkelt kérdésre adtak!
És mi van a kölkök apjával/apjaival?
Mert ki a fene akar a saját házába arra hazamenni, hogy ott egy idegen fickó...vagy több, és ott jópofiznak? És én vagyok a rohadék, amikor közlöm, hogy lehet eltakarodni, de végleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!