Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai (egyetemista vagy frissen végzett) lányoknak mennyire fontos, hogy a fiúnak jó anyagi helyzete, illetve vállalkozása legyen?
Először legszögezném, hogy nem szeretném, ha bárki általánosítással vádolna!
Úgy látom a mai világban, hogy a legtöbb huszonéves lány csupán egy olyan fiúval jár, akinek mindene megvan, van biztos lakása, állása, és a többségnek vállalkozása is. Mivel úgy látom, hogy a sikeres férfinak általában az van, hiszen facebookon rögtön ott virít a menő cég.
Aki meg álláskereső, nem menő, illetve még nem rendelkezik státuszdolgokkal, azt semmibe sem veszik a lányok. S elkeserítő, hogy ennyire anyagiasak. Tudatában vagyok annak, hogy a belső már nem olyan fontos, de ennyire?
Megkérek mindenkit, hogy a kérdésre várok választ. Szándékos bántást, valamint általánosítással való vádolást nem fogadok el.
Bizony, ebben igazan van, férfi, főleg én 27 évesen. Pedig képes vagyok magamra még fiúként gondolni. Miért nehéz az életetek? A sok óra miatt?
Esetleg megfelelés?
Sajnos egyetemen sok olyan lánnyal találkoztam, akik tehetségesek, de nem valami tehetősek. Pedig megérdemelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!