Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai (egyetemista vagy frissen végzett) lányoknak mennyire fontos, hogy a fiúnak jó anyagi helyzete, illetve vállalkozása legyen?
Először legszögezném, hogy nem szeretném, ha bárki általánosítással vádolna!
Úgy látom a mai világban, hogy a legtöbb huszonéves lány csupán egy olyan fiúval jár, akinek mindene megvan, van biztos lakása, állása, és a többségnek vállalkozása is. Mivel úgy látom, hogy a sikeres férfinak általában az van, hiszen facebookon rögtön ott virít a menő cég.
Aki meg álláskereső, nem menő, illetve még nem rendelkezik státuszdolgokkal, azt semmibe sem veszik a lányok. S elkeserítő, hogy ennyire anyagiasak. Tudatában vagyok annak, hogy a belső már nem olyan fontos, de ennyire?
Megkérek mindenkit, hogy a kérdésre várok választ. Szándékos bántást, valamint általánosítással való vádolást nem fogadok el.
Igen, rá, s hasznosítani tudnám, de a protekciót nem én irányítom.
Az EY (íváj, így ejtették) cégből mégis hogy asszociáljak a gazdaságra? Mindegy, a témához kérek ezentúl válaszokat.
Ha állásbörzén vagy, s nem akarsz kimaradni semmiből, akkor képzeld, nincs rá idő. Előtte tanulnom is kellett.
Hagyjuk ez, köszönöm.
Nem értem miért csodálkozol, ha ennyire semmilyen jövőképed sincs. Szerintem alapvető, hogy már tanulás közben elkezdesz nézni olyan helyeket, ahol van lehetőséged a leendő végzettséggel. Egy állásbörzén is kevesebbhez érdemes odamenni, de akkor olyanokhoz, ahol fel is tudsz mutatni valamit.
Aztán persze a csúnya, gonosz lányok a hibásak, hogy nem jönnek össze veled.
Ismét elkanyarodás... Van jövőképem, képzeld! Egy múzeumba akartam jelentkezni, de protekciója volt másnak!
Olyan szakra jártam, ahol sokat kellett tanulnom, s nem azon járt az eszem, hogy hol dolgozzak közben, miközben örültem, hogy az egyetem alapkövetelményeinek eleget tettem.
Fel tudok mutatni sok mindent, nyelvtudásomat leírtam az előző oldalon.
Kérem, befejezni az offolást, és a kérdésre várom a válaszokat.
Én is múzeumban dolgozok (igaz külföldön). :D Protekcióm nem volt, az egyetemi tanárjaim írtak jó ajánlásokat, meg több nyelven beszélek felsőfokon, meg hónapokon át jártam Szépművészetibe, szóval az is jól mutatott jelentkezésnél.
Amúgy hadd nyugtassalak meg, amikor a barátommal összejöttem, a bátyjával lakott együtt és még jogsija se volt. Utóbbi még mindig nincs, de mivel hajlandó beülni mellém, nem zavar különösebben. Mondjuk a vírus után tervezi letenni.
Szóval nem, nem minden fiatal lány az anyagi helyzetedet nézi.
18as vagyok !
Sehol nem vontam össze a tudást a vagyonnal szerintem, valami félrecsúszott nálad olvasás közben.
Viszont olvasva a kommentjeidet, megtaláltam a választ.
A stílusodért nem kellesz a legtöbb lánynak.
Hisztis, kötekedő, tuytimutyi a gondolkodásod, bármelyik válaszodat olvasom.
Ezen javits inkább, mert süt belőled a keserűség, gyűlölködés, él.
Lehet lepontozni megint, tudom, az igazság fáj!
Na szép napot mindenkinek!
Miért lenne hisztis? Csupán rávilágítottam arra, amit nem úgy tett, ahogy értem. Írtam, hogy nem kérek általánosítással kapcsolatos vádolást. Ketten még is megvádoltak.
Miért tutyimutyi? Más értelmezte félre a szavaimat. Nincs a gazdasági szakokkal semmi bajom.
Mindegy, nem vitázom veled. Elvárás az is, hogy a fiú mindig magabiztos legyen.
36: Akkor ezért jutottál be könnyen, mivel külföldön dolgozol. Biztos megbecsülnek ott. Külföldön nagyobb a megbecsültsége a múzeumi és történelmi tudásnak. :)
A felsőfokú tudás sokat segített akkor. Nekem is illene már letennem az angol felsőfokút.
Köszi szépen, megnyugtattál, akkor nincs miért aggódnom. Van esélyem, csak a megfelelő lányt kell kifognom. Ami nem mondható könnyűnek.
Nem vádak voltak, hanem valóban általánosítottál. Zavar, ha valaki általánosít, te mégis ezt teszed. Érzed az iróniát?
A barátom alapvetően magabiztos fajta, de vannak "gyenge" pillanatai, amikor kell az érzelmi támogatás és nehezebben lép előre. Van ilyen, emberek vagyunk mind. Újabb általánosítás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!