Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai (egyetemista vagy frissen végzett) lányoknak mennyire fontos, hogy a fiúnak jó anyagi helyzete, illetve vállalkozása legyen?

Figyelt kérdés

Először legszögezném, hogy nem szeretném, ha bárki általánosítással vádolna!

Úgy látom a mai világban, hogy a legtöbb huszonéves lány csupán egy olyan fiúval jár, akinek mindene megvan, van biztos lakása, állása, és a többségnek vállalkozása is. Mivel úgy látom, hogy a sikeres férfinak általában az van, hiszen facebookon rögtön ott virít a menő cég.

Aki meg álláskereső, nem menő, illetve még nem rendelkezik státuszdolgokkal, azt semmibe sem veszik a lányok. S elkeserítő, hogy ennyire anyagiasak. Tudatában vagyok annak, hogy a belső már nem olyan fontos, de ennyire?

Megkérek mindenkit, hogy a kérdésre várok választ. Szándékos bántást, valamint általánosítással való vádolást nem fogadok el.

2021. márc. 9. 16:24
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
100%
Tökmindegy egyébként a nők szempontjából. Én diplomás informatikusként 300-at nettóban simán megkapom vidéken "az isten háta mögött", életemben egy randi nem sok, annyim sem volt. Fele ennyit keresők már rég családosak. Szóval nem hiszem, hogy bármi köze lenne a pénznek a nőkhöz. Legalábbis átlagemberek szintjén. Persze ha a havi 900 ezer nettó megvan az más kérdés,akkor már megjelenhetnek a golddiggerek, de az nem ez az átlag szint és én sosem őket kerestem.
2021. márc. 11. 22:24
 52/61 anonim ***** válasza:
100%

Igazad lehet, lakásom van, autóm van, azt rám sem néz senki.

2021. márc. 11. 22:31
 53/61 anonim ***** válasza:
78%

Nem ez alapján válogatok de fontos mindenképp. Mint ahogy írta is valaki, fontosabb hogy egy ambíciózus de nem a legfullosabb munkával rendelkező férfi legyen mint egy sokat kereső aki hazamegy és alvásig a fotelban tesped nulla életcéllal. Nem akarom számolgatni a pénzt hó végén, akiben megvan a plusz az úgy is meg fogja teremteni az anyagi biztonságot ha akarja, munkával.

Amúgy pont van egy ügyvéd ismerősöm aki 4-5 éve aktívan keres párkapcsolatot, van saját lakása jól fizető munkája még egész helyes is, de egy farok a nőkkel és senkinek nem kell :)

2021. márc. 12. 00:08
 54/61 anonim ***** válasza:
100%

50-es!

Nem, természetesen ebben az esetben nem állok fel, ha tetszik a fiú.

Akkor felfogni, hogy majd vezetek én, ennyi.

Nem tuytimutyi, és azért nem jött neki össze, hanem képtelen rá.

Ez olyan, hogy valaki elvárja, hogy kocogjon vele a párja. Ha lusta kettőt lépni, akkor ez van, de ha szívbeteg (az vagyok), akkor összeesik az utca végénél.

Szóval valóban, ezt nem említettem, nem feltétlenül jutott az eszembe.

Természetesen, ha ilyesmi oka vannak dolognak, akkor ezen nem lehet problémázni.

Bár kérdezőnk esetében szó nem volt ilyenről!

2021. márc. 12. 03:07
 55/61 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm a kultúrált választ.

2021. márc. 12. 08:31
 56/61 anonim ***** válasza:
100%

Több ilyen ember kellene mindenhová, akivel lehet beszélgetni, aki normális aggyal gondolkozik, érvel, reagál, eszmét cserél!

2021. márc. 12. 08:43
 57/61 A kérdező kommentje:

48: Én költöm a pénzemet. Persze nem végsőkig, mindig marad belőle. Csupán a szükségeseket veszem meg, pl könyv, videojáték, ruha, stb. De fogom is. Pl olyan üzleti dologba, amely mögött csapda van, nem megyek bele.

Viszont sóher sem vagyok.

50: Miért pontoztak le? Én felvittem.

Nagyon igaz, amit írsz, a moralitásba nem is szeretnek sokan belegondolni, mert akkor nekik is változniuk kell. Nekem nincs olyan egészségügyi problémám, amely akadályozná a jogist, de még autóval nem rendelkezem.

Drága a fenntartássa is. Ennek ellenére a jogsit le szeretném idén tenni.

53. Sok életcéllal rendelkezem, nem egy fotelban ülő vagyok. A nyelvtudásomat is fejlesztem, a covid alatt.

A nőkkel nem lennék "farok, az biztos. Csak találjam meg azt, aki értékel, s nem a hiányokat tartja szem előtt.

51: Örülök, hogy így gondolod, remélhetőleg találok olyat, aki nem a pénzre megy rá. 300 ezer forintból azért már meg lehet élni. :)

2021. márc. 14. 11:09
 58/61 anonim ***** válasza:
49%

Én eléggé hülyének nézem a vállalkozókat. A többség csak életművészkedik és hülye, mint a segg. Kevesen kompetensek, akik igen azoknak van normális végzettsége és alkalmazotti szakmai múltja.

A pénz annyira érdekel, hogy álljon nagyjából hasonlóan, mint én. Vele akarom folytatni a jelenlegi életem, nem pedig feladni miatta, mert nem tudja megengedni magának, hogy részt vegyen a programokon például. Az átmeneti állapot nem számít, de életvitel szerűen nem szeretnék nálam sokkal szegényebb partnert. Annyira jól keresek, hogy élvezzem az életet, de annyira nem, hogy másodmahagamnak finanszírozni tudjam ugyanezt. A tájékozottság és az intelligencia inkább, ami alapvető. Hitekkel meg sztorikkal érvelő vita helyett csak veszekedni képes emberekkel szóba sem akarok állni például.

2021. okt. 9. 13:19
 59/61 A kérdező kommentje:

58-as, ezt teljes mértékben korrektnek érzem. A közös értékrend fontos a párkapcsolatok szempontjából.

Mélyszegénynem nem mondanám magamat. Olykor, ha érdemes, el szoktam menni moziba, koncertekre stb. Színházba már nem igazán, mivel az utóbbi években rengeteg darabot stílusalanul adtak elő.

Tájékozottság jellemző rám, sok helyre elutaztam már, s ha a barom covid nem jött volna tavaly, akkor még ki tudja, hová jutottam volna el.

Az egészséges vita nekem megfelelő, viszont a folytonos hibáztatást én sem szeretem.

A vállalkozókban az idegesít, hogy olyan könnyedén mondják, hogy neked is sikerülni fog, kockáztass stb. Az életútról nem esik szó. Viszont ha jön egy válság, akkor az egész csődbe megy. Az adózási rendszerről sem beszélnek. Nagyon kevés az értelmes vállalkozó.

2021. okt. 9. 13:52
 60/61 anonim ***** válasza:
100%
Namost ha "jó anyagi helyzet"-ről, "illetve vállalkozás"-ról beszélünk, akkor nem "fiú", hanem "férfi". Azaz Suggar Daddy, aki mellett ott van bizony a feleség is néha. Az egyetemista lányok élete nehéz...:D
2021. okt. 9. 22:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!