Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai (egyetemista vagy frissen végzett) lányoknak mennyire fontos, hogy a fiúnak jó anyagi helyzete, illetve vállalkozása legyen?
Először legszögezném, hogy nem szeretném, ha bárki általánosítással vádolna!
Úgy látom a mai világban, hogy a legtöbb huszonéves lány csupán egy olyan fiúval jár, akinek mindene megvan, van biztos lakása, állása, és a többségnek vállalkozása is. Mivel úgy látom, hogy a sikeres férfinak általában az van, hiszen facebookon rögtön ott virít a menő cég.
Aki meg álláskereső, nem menő, illetve még nem rendelkezik státuszdolgokkal, azt semmibe sem veszik a lányok. S elkeserítő, hogy ennyire anyagiasak. Tudatában vagyok annak, hogy a belső már nem olyan fontos, de ennyire?
Megkérek mindenkit, hogy a kérdésre várok választ. Szándékos bántást, valamint általánosítással való vádolást nem fogadok el.
18:
Ezt írtad
"Sajnos, vagy nem sajnos, az esetek hatalmas százalékában bizony látszik, ha valaki nem tanult, nem tett ebbe energiát."
Pedig rávilágítottál a nem tanulás mivoltjára. Zöldet adtam neked akkor, viszont most pirosat kaptál.
Így akartam lehetővé tenni, hogy segítsenek, nem azt, hogy a válaszok fele arról szóljon, hogy ne általánosítsak. Kaptam is tanácsokat.
Igen, érzem, én ezt látom.
Ezt szerettem volna megkérdezni, hogy mennyire fontos az anyagi helyzet??
Én úgy láttam, ahogy leírtam, hogy a többségnek számít a pénz. Nem azt írtam, hogy mindenkinek. Akkor már ne is kérdezzek??
A 41-es kommentedet magyarázd már el kérlek :D
Szörnyen hisztis vagy. Ez is mekkora dedó:
Zöldet adtam, de most pirosat kapsz" Micsoda?
Nem látod át, hogy bárki olyat ír, ami sérti az egód, támadsz, védekezel?
Magabiztosnak kell lenni, de nem úgy, hogy hülyének állítod be magad. Ennek csak az lesz a vége, hogy beképzelt, buta fiúnak fognak hinni, aki azt hiszi, hogy ő a császár, miközben véletlenül sem.
Miért lennék egó? Te neveztél tutyimutyinak.
Nem mindenki szereti a sértést. Nincs egóm, csupán leírtam, hogy milyen vagyok, s mi a tapasztalatom a mai világgal.
Nem vagyok hülye magabiztos.
Szerintem hagyjuk ezt, mert akkor már nem fogok segítő válaszokat kapni.
Semmit se számít a pénz, anyagi biztonság, stabil egzisztencia megléte, ha nincsenek LÁTHATÓ és szándákosan "kirakatban virító", státusszimbólumaid. Pl. te szereted alapból az autókat, van is rájuk pénzed, gyűjtöd a különlegesebb modelleket, de otthon tárolod őket az udvarodon és soha senki nem látja őket (nem töltöd fel instagramra, vagy facebookra), akkor olyan, mintha nem is léteznének.
Hiába van házad/lakásod, ha soha senkit nem hívsz meg.
Hiába van rengeteg félretett pénzed, ha nem veszel belőle semmit, csak a pénzt kamatoztatod, fekteted be újra és újra.
Ha nem veszel menő ruhákat, ékszereket, nem költesz "extra" külsőre, nem utazol drága helyekre, akkor semmit sem ér a pénz, a jó anyagi helyzet.
Ezért lesz sikeresebb csajozásban a csóró, de költekező srác, mint a pénzes, de nem magamutogató, szolidabban élő és inkább spórolós férfi.
A válaszod legnagyobb részével egyetértek, de mi van, ha pl. valakinek az egészségügyi állapota miatt nem lehet jogsija?
Pl kiderül az x. randin, hogy szívproblémái vannak, akkor a beszélgetés közepén felállsz, és faképnél hagyod?
Mert elváráslisták, kitételek azok vannak, de bizonyos elvárások, kizárások morális hátterébe nem gondol bele senki.
És mondom, nem kötekedni szeretnék veled. Alapból sokmindennel egyetértek abból, amit írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!