Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kellene a nőknek visszaírniuk random férfiaknak közösségi oldalakon?
Itt a GYK-n sokszor olvasom panaszként, hogy a csúnya-gonosz nők még visszaírni sem tudnak a férfiaknak Facen vagy Instán, de igazából nem is értem a logikát, miért kellene bárkinek visszaírni?
Ezek nem társkereső oldalak, az ember nem azért van fent rajtuk, mert párra akar találni. Miért kellene random férfiak üzeneteire válaszolgatni ahelyett, hogy figyelmen kívül hagynánk őket?
Ennél már csak az a poéosabb, mikor valaki felrója a nőknek, hogy GyK-n nem válaszol az ismerkedős levelére... ;)
parciális tört levele:
Szia. Én nem azt írtam, hogy mindenki kamuzik én azt írtam, hogy nem csak az igazat lehet leírni online és ez igaz is. Miért vagyok siekrtelen és miben vagyok az, mert az igazat leírom? SOk nő az összes férfit szidja, akiket nem is látott. Azért vagyok sikertelen, mert ezt elmondom? Nem én írom itt ki a nőgyűlölő kérdéseket, miért kell sikertelennek látnod, mert leírom az igazat? Ja tudom, itt a gyakorin mindenki egy szűz lúzer (nem vagyok szűz), aki oylat ír, ami nem tetszik ugye?
Köszi, de nem kérek privátban magyarázatot senkitől sem, ha akarsz valamit írd ide, milyen érdekes, ha jöhetsz azzal hogy mi biztos hazudunk de rólad még csak véletlenül se gondoljunk rosszat. Nyaffnyafff 😂😂 attól mert 2x teszel fel egy kérdést meg még üzenetet is írsz nem fogok előbb válaszolni mert van más dolgom is mint hogy itt üljek meg ha nem akarok válaszolni úgysem fogok főleg ha ennyire esz érte a fene.
Ez a legszebb: nem kell kezdeményezni, ha nem szeretnél. Senki nem kényszerít rá.
"Köszi, de nem kérek privátban magyarázatot senkitől sem, ha akarsz valamit írd ide, milyen érdekes, ha jöhetsz azzal hogy mi biztos hazudunk de rólad még csak véletlenül se gondoljunk rosszat. Nyaffnyafff 😂😂 attól mert 2x teszel fel egy kérdést meg még üzenetet is írsz nem fogok előbb válaszolni mert van más dolgom is mint hogy itt üljek meg ha nem akarok válaszolni úgysem fogok főleg ha ennyire esz érte a fene."
Akkor ha beszólni be tudsz, válaszolj is. Akkor leírom a kérdéseimet és várom a választ kedves tökéletes életű sikeres nő. A kérdéseim a következők.
1. Ha én azt mondom, hogy vannak akik hazudnak, miért úgy írsz, mintha szerintem minden nő hazudna?
2. Ha több női komment szerint midnen férfi szemét disznó, nekik igazuk van?
3. Miért sikertelenség az, hogyha leírok pár tényt, ami neked nem tetszik?
Egyébként igen, ezen a szar fórumon első a másik fikázása. Konkrétan válaszoiltál te nekem? Nem válaszoltál, csak beszóltál. A kérdésemre egy konkrétumot nem írtál le. Az incel szóval elősször itt találkoztam, viszont én nem, vagyok szűz, mégis leinceleztek, mert nem tetszett nekik a véleményem. Antiszociális sem vagyok, mégis megkaptam itt a fórumon. Vicces, hogy bemásolod a levelet de amit leírtam benne arról éppen pont nem írsz. Ez az, amikor valaki direkt nem válaszol de beszólni beszól. Akkor válaszolj kérlek és nem kell privát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!