Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kellene a nőknek visszaírniuk random férfiaknak közösségi oldalakon?
Itt a GYK-n sokszor olvasom panaszként, hogy a csúnya-gonosz nők még visszaírni sem tudnak a férfiaknak Facen vagy Instán, de igazából nem is értem a logikát, miért kellene bárkinek visszaírni?
Ezek nem társkereső oldalak, az ember nem azért van fent rajtuk, mert párra akar találni. Miért kellene random férfiak üzeneteire válaszolgatni ahelyett, hogy figyelmen kívül hagynánk őket?
Ennél már csak az a poéosabb, mikor valaki felrója a nőknek, hogy GyK-n nem válaszol az ismerkedős levelére... ;)
Számomra az a különös, hogyha ismerkedni szeretne, akkor csak megnézi a profilomat és a képeimet, nem? Ennek tükrében, miért szeretne ismerkedni, amikor egyértelmű a képeimből, hogy:
- van barátom
- nem Magyarországon élek
- olyan érdeklődéseim vannak, amik nem érdeklik őt
Nem posztolok sokat, de ezek kiderülnek. Ha esetleg szakítottam is a barátommal egy kép vagy videó elkészülte óta, azért a "Szió, keresel most pasit?" kezdés akkor is hülyén veszi ki magát.
A másik, hogy a többség alapvetően nem tud normálisan indítani. Ha már ír, akkor köszönjön, nem ismer engem, ne becézgessen ("Szia kedves"), ne turkáljon rögtön a magánéletemben ("Mit jót csinálsz?") és írja már le, hogy mit szeretne. Nyilván ismerkedni, de akkor írja le, hogy emiatt és amiatt szimpatikus vagyok neki és szeretne megismerni. Ezekben mi olyan nehéz?
Az elutasítást pedig nagyon kevesen tudják megérteni és elfogadni. Azok a kevesek azok, akik normálisan nyitottak felém (köszönés + ír magáról egy sort + leírja, hogy miért vagyok szimpatikus és ezt mind udvarias hangnemben teszi, jó helyesírással - mert a többségnél ez is siralmas). Ezekkel az emberekkel alakult már ki kellemes beszélgetés, mert amúgy szimpatikusak voltak.
A többség egyszerűen egy ovis szintjén van. Vagy szidnak, amiért egy utolsó ku###va vagyok, amiért nem adok esélyt, vagy könyörögnek, hogy lehet pont rájuk vágyom. Személyes kedvencem, amikor megírtam egy srácnak, hogy van barátom és nem ismerkedem. Erre a barátomat kezdte szidni, hogy ő helyesebb, ő jobb az ágyban, neki nagyobb a farka. Most komolyan azt várja, hogy elhagyom miatta a barátomat? :D
Egy ideje már csak azoknak válaszolok, akik szépen leírnak mindent, amit említettem. Ez talán 5% az összes üzenetből, amit kapok. A többire nem reagálok, mert se szidásokat, se könyörgéseket nincs kedvem olvasni.
A másiknak nem válaszolni még mindig udvariasabb (tekintve, hogy nem is egy ismerkedős oldalról van szó), mint alaptalanul szidni a másikat és nem elfogadni a válaszát.
25/N
Igen, mert egy nőnek seeeeeemilyen problémája nem lehet és csakis tökéletes élete lehet. Te el is hiszed ezt a hülyeséget? :D
Te meg mit panaszkodsz, amikor valaki vak vagy éhezik? Te meg nyeld le ezt.
50
Szerintem mi nők leírtuk tök részletesen, hogy milyen magatartás az oké a társekeresőre vonatkozóan is (noha nem is az volt a téma), és a közösségi oldalakra vonatkozóan is, hogy számunkra miért teljesen normális figyelmen kívül hagyni azt, akivel nem akarunk beszélgetni valamilyen okból. Olvass vissza, mindenki értelmesen válaszolt és érvelt. Te forgatsz ki mindent, illetve te térsz ki a válaszadás alól, vagyis hogy miért nyújt neked/nektek kielégülést, ha kapsz egy elutasító választ a nemválaszolás helyett. Mert hogy nem értjük. De mivel fentebb mondtam hogy oké nem válaszolni, ha nem akarsz, így azt tartom, ez ràd is vonatkozik, lásd, hogy nincs kettős mérce. :D De vitatkozni nem szeretnék veled.
57
Arra nem is lesz, várhatjuk 😂
Egyre inkább az a gyanúm, hogy lényegében mindenkinek a qva anyját, aki nem akar vele összejönni egy 2 mondatos fb üzi után, ami az engedélykérésbe megy amúgyis :D
Mindegy hogy a lány visszaír vagy sem, ha nem pozitív akkor b***a meg...gyönyörű lelke lehet, nem is értem miért nem bomlanak utána a nők...🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!