Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kellene a nőknek visszaí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellene a nőknek visszaírniuk random férfiaknak közösségi oldalakon?

Figyelt kérdés

Itt a GYK-n sokszor olvasom panaszként, hogy a csúnya-gonosz nők még visszaírni sem tudnak a férfiaknak Facen vagy Instán, de igazából nem is értem a logikát, miért kellene bárkinek visszaírni?

Ezek nem társkereső oldalak, az ember nem azért van fent rajtuk, mert párra akar találni. Miért kellene random férfiak üzeneteire válaszolgatni ahelyett, hogy figyelmen kívül hagynánk őket?

Ennél már csak az a poéosabb, mikor valaki felrója a nőknek, hogy GyK-n nem válaszol az ismerkedős levelére... ;)

2021. márc. 8. 07:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/86 anonim ***** válasza:
0%
28 én mondjuk nem válaszolás esetén meg szoktam "dicsérni" anyja apja "jó" nevelésének eredményét, tehát nincs tuti menekvés.
2021. márc. 8. 11:30
 32/86 anonim ***** válasza:
100%
28-as, ezzel én is így vagyok. Mikor valaki beírja, hogy bocsi, de ne megymást keressük (vagyis ő nem engem keres:D), akkor az sokkal rosszabbul esik valamiért, mintha csak nem ír vissza. Azon zsörtölődöm egyet, és meyek tovább, de ha látom leírva, hogy bocs, de nem kellesz, akokr utána elkezdek kattogni, hogy vajon miért nem.
2021. márc. 8. 11:32
 33/86 anonim ***** válasza:
90%
32 na ugye, szerintem is, de valamiért egyesek szeretik magukban megforgatni a kést úgy látom. :D
2021. márc. 8. 11:33
 34/86 A kérdező kommentje:

31-es, na, hát erről beszélünk. Beteges mániátok, hogy cseszegessétek a nőket, ha válaszolnak, ha nem.

Ahelyett, hogy elgondolkodnátok rajta, minek írkáltok egyáltalán tökidegen nőknek nem ismerkedős oldalakon, miközben tudnátok, hogy a 99% nem vevő erre a dologra.

2021. márc. 8. 11:37
 35/86 anonim ***** válasza:
96%
31-es, gratulálok! Lehet épp gyászol a csaj, vagy olyan probléma van a családban, vagy akár ő maga jár kemoterápiára, netán csak szimplán nehéz hetei vannak, te meg így reagálsz. Igazi férfi vagy komám!
 36/86 anonim ***** válasza:
96%

31

Legalább akkor ez amolyan visszaigazolás neki, hogy még jó hogy nem állt le veled :D. vagy Biztos ettől majd jó mélyen magába száll és elgondolkodik. Ja, vagy inkább neked kéne, mert ugyanúgy tahóság idegeneknek írogatni egy nem arra kitalált felületen. Főleg még ha te méltatod a modorát meg szádra veszed a szüleit utána.

37/86 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként most olvastam olyasmit hogy valaki kijelentette hogy csak igazi nőkkel (vagyis transzneműekkel nem) hajlandó foglalkozni és ezt kirekesztésnek vették, emiatt bukta a tiktok profilját. Ha progresszívebb lesz a világ lehet hogy gyűlölködés/kirekesztés lesz valamikor ha csak a jó pasikkal foglalkozik egy nő
2021. márc. 8. 11:39
 38/86 anonim ***** válasza:
94%

37-es, ez pont olyan mint mikor az itteni incelek azzal érvelnek maguk mellett, hogy ugyan rondák, de legalább nagyon kedvesek és szeretetteljesek, majd a következő kérdésükben leírjká, hogy a nőknek a jó k*rva anyját:D

Ebből is látszik, hogy azért, mert valaki nem néz ki jól, nem lesz automatikusan jó ember (ahogyan egy jól kinéző ember sem lesz automatikusan rossz)

2021. márc. 8. 11:41
 39/86 anonim ***** válasza:
100%

36

Még csak fele ilyen indok se kell hozzá. Valaki meg se nézi az engedélykéréseket hónapokig, aztán képzeld azt hogy megnyitod egyszer mégis véletlenül, és ott találod, hogy egy idegen szánalmas csávó magával beszélget és téged szid :D vagyis kedvesen indít, mézes mázasan ahogy kell, aztán amint nem írsz vissza őnagyságának egyből, már a kwa anyád hirtelen és mi az hogy nem neveltek meg :D. biztos egyből szinpatikus lesz és randizol vele...oh, wait

2021. márc. 8. 11:41
 40/86 anonim ***** válasza:
23%
38-as, na akkor lehet mutatni a példátés transzneműekkel ismerkedni!
2021. márc. 8. 11:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!