Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kellene a nőknek visszaírniuk random férfiaknak közösségi oldalakon?
Itt a GYK-n sokszor olvasom panaszként, hogy a csúnya-gonosz nők még visszaírni sem tudnak a férfiaknak Facen vagy Instán, de igazából nem is értem a logikát, miért kellene bárkinek visszaírni?
Ezek nem társkereső oldalak, az ember nem azért van fent rajtuk, mert párra akar találni. Miért kellene random férfiak üzeneteire válaszolgatni ahelyett, hogy figyelmen kívül hagynánk őket?
Ennél már csak az a poéosabb, mikor valaki felrója a nőknek, hogy GyK-n nem válaszol az ismerkedős levelére... ;)
"Egyes oldalak jelzik hogy ki mikor lépett be az oldalra. Nyilván ha félnaponta felmegy pasikákat nézni akkor nem kemón van"
És ha pasikákat nézegetni megy fel, ahhoz neked mégis mi közöd van hozzá így ismeretlenül???
43
Társkeresőn sincs benne a szabályzatban hogy köteles vagy mindenkinek visszaírni, annak is, aki nem tetszik. Szerintem ezt pont rosszul közelíted meg. Az, hogy mindenki csak annak ír, aki érdekli őt, lát benne valamit, az lényegesen leszűkíti azt az embertömeget ami ilyen helyeken van, és célzottabban tud az ember ismerkedni, ha nem random idegenek kioktatására fordítja az energiáit, meg nem a lekoptató sablonszövegeket fogalmazza, hanem inkább arra a kevésre akivel elindul valami féle beszélgetés. Most a többieknek minek írni? Nem az a cél, jobb esetben hogy minél több ember írjon vissza, és legyen jófej egymással, hanem hogy megtaláld azt az egyet, akivel elindulhat valami. Egyébként ezt úgy mondom, hogy mikor anno badooztam, ott nem volt ugye Match, csak random üzengető emberek, mégis aki vette a fáradtságot, és megfogalmazott egy jó bemutatkozást, ami alapján intelligensnek tűnt, akkor visszaírtam neki mindig. De a szia mizu-ra egyáltalán nem.
44-es, nem tágult a témakör, csak szerinted. Mi itt láthatóan még mindig közösségi oldalakról beszélünk, amire fel is hívtam a figyelmet, te jössz a társkereső el, holott nem arról diskurálnánk, ha megy a szövegértelmezés.
De nem is érte, miért nem lehet arra válaszolni, amiről a kérdés szól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!