Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kellene a nőknek visszaírniuk random férfiaknak közösségi oldalakon?
Itt a GYK-n sokszor olvasom panaszként, hogy a csúnya-gonosz nők még visszaírni sem tudnak a férfiaknak Facen vagy Instán, de igazából nem is értem a logikát, miért kellene bárkinek visszaírni?
Ezek nem társkereső oldalak, az ember nem azért van fent rajtuk, mert párra akar találni. Miért kellene random férfiak üzeneteire válaszolgatni ahelyett, hogy figyelmen kívül hagynánk őket?
Ennél már csak az a poéosabb, mikor valaki felrója a nőknek, hogy GyK-n nem válaszol az ismerkedős levelére... ;)
Én azt sem értem, hogy egy társkeresőn miért KELL visszaírni mindenkinek...🤔 gonolom ez a mindenkinek visszaírás addig buli,
Ameddig csak neked ír vissza, másnak nem. Ha mindenkinek visszaírna tényleg (neked is, másnak is), akkor meg a csaj lenne a ri***nc, mert több pasival beszél egyszerre :D
Napi többtíz-valaki aki fullextrás, akár 100 üzit is kaphat, abból azért hadd válogasson már szabadon. azért mert több emberrel matchel meg nem lehet hibáztatni, hisz ti, pasik is azt csináljátok, nem egy lányt húztok jobbra. Ja ez nem a kérdezőnek szólt persze, hanem az itt válaszoló férfiaknak, akik kicsit besavanyodtak.
13 ezt hogy érted, mi az amit meg lehet tenni? Ha nem írsz vissza egy idegen embernek az semmilyen módon nem sérti az illemet. Ez még csak nem is ghostingolás, mert azt én is bunkóságnan tartom mikor több napja beszélgetsz valakivel és hirtelen eltűnik az illető. De ezen mit lehet “visszakapni”, hogy nem írunk mindenkinek vissza tinderen? Nekem is volt már sok olyan pasi, aki nem írt vissza. És akkor? Nem dőltem kardomba, nem izgatom magam ilyenen, mivel nem ismerem az illetőt, nem tàmasztok felé elvárásokat sem. Majd beszélgetek, ismerkedem mással akkor. Nektek is ezt kéne tenni, továbblépni ezen.
Nem ír vissza, nem baj, akkor írsz masnak. Társkeresőn,
Nem fb-n, instán, mert az iszonyat ciki, nem azért van ott fent senki. De tudtommal már a facebooknak is van társkereső funkciója, ott biztos van fent olyan aki nyitott a netes ismerkedésre,
Nem úgy mint egy randim felhasználó.
15. "Nem dőltem kardomba, nem izgatom magam ilyenen, mivel nem ismerem az illetőt, nem tàmasztok felé elvárásokat sem. Majd beszélgetek, ismerkedem mással akkor. Nektek is ezt kéne tenni, továbblépni ezen."
Persze, mert te nő vagy és áll még a sorban 10/100/1000 másik állandóan, aki ismerkedne veled anélkül, hogy bármit csinálnál.
17
Akkor sem jogos bármit elvárni idegen emberektől...most ha kapsz egy sablon lekoptató szöveget, akkor nyugodtabb lennél? Gondolom akkor meg azért menne a sírás, mert a gonosz lányok lekoptattak. Ha szánalomból leállna veled beszélgetni, esetleg randizni, úgy hogy tudja hogy nem lesz belőle semmi, hidd el hogy sokkal rosszabb lenne mint pár random idegen lány, aki nem ír vissza.
Sose voltam fent társkeresőn, így az ottani "illemmel" nem vagyok tisztában, de más oldalakon én se írok vissza az ismerkedőnek. Egyrészt az adott oldal nem erre használ és semmilyen módon nem jeleztem, hogy nyitott lennék rá. Másrészt mit kéne kezdenem egy olyan üzenettel, hogy "Szia kedves, hogy vagy ma?". Most írjam le neki, hogy egy számára ismeretlen emberrel egy számára ismeretlen helyen egy számára érdektelen programon voltam és ez hogy hatott a számára ismeretlen lelkemre? Vagy írjak annyit, hogy jól? Annak is annyi értelme van...
Egy ideig jófejségből visszaírtam, hogy "Szia, nem szeretnék ismerkedni." Erre az alábbi reakciókat kaptam:
- szidás, amiért esélyt se adtam neki és biztos a tökéletes férfit várom
- könyörgés, hogy adjak neki egy esélyt, hátha ő lesz az, akire vágyok
- visszakozás, hogy amúgy is csúnya vagyok, nem is kellenék neki
- elfogadás, aki megírta, hogy okés, jobbakat - belőlük volt a legkevesebb
Kell ez nekem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!