Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kellene a nőknek visszaí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellene a nőknek visszaírniuk random férfiaknak közösségi oldalakon?

Figyelt kérdés

Itt a GYK-n sokszor olvasom panaszként, hogy a csúnya-gonosz nők még visszaírni sem tudnak a férfiaknak Facen vagy Instán, de igazából nem is értem a logikát, miért kellene bárkinek visszaírni?

Ezek nem társkereső oldalak, az ember nem azért van fent rajtuk, mert párra akar találni. Miért kellene random férfiak üzeneteire válaszolgatni ahelyett, hogy figyelmen kívül hagynánk őket?

Ennél már csak az a poéosabb, mikor valaki felrója a nőknek, hogy GyK-n nem válaszol az ismerkedős levelére... ;)

2021. márc. 8. 07:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/86 anonim ***** válasza:
0%

"Írod ezt egy olyan oldalon, ahol napi 2-3 nőgyülölő incel kérdést is lehet találni."

Á, szóval akkor a nőgyűlölő kérdések mellé kell férfifikázó kérdés is ugye? Mostanában nem igazán nézem ezt a kategóriát, még mielőtt nekem esel, hogy szűz incel vagyok és én gyalázom itt a legtöbbet a nőket és zavar, ha visszakapom. Ez egy anonim oldal, a multkori pasifikázó kérdésnél erősen felmerült bennem a gyanú, hogy az ilyen sztorik egy része kamu. Az is érdekes, hogy amikor fikázni kell valakit, akkor érdekes módon kap a kérdés pár óra alatt 50 kommentet mi? Ugyanolyanok az itteni nők, mint a pasik. Ha a másikat kell fikázni hirtelen aktívabbak lesznek. Még a tökéletes életű férjes vagy barátos (xd) nők is kattannak a kérdésre és elmesélik a sztorijaikat. Persze mindig megjelenik ugyanaz a személy, akit szidni kell. A zsíros hajú zsírdisznó, aki instamodellt akar és aki anyázik ha elutasítják. Ez megy már egy ideje, amikor olvasgattam a kategóriát rendszeresen ugyanez ment. Az itteni nők szintje se jobb a pasikénál. Mindkettő akkor kommentel aktívan ha a másikat szidni kell.

2021. márc. 8. 21:34
 72/86 anonim ***** válasza:
80%
A normálatlan, degenerált férfiakat szidják, nem a normálisakat, ráadásul okkal.
2021. márc. 9. 08:17
 73/86 anonim ***** válasza:
89%
Akkor nézd meg pl Alekoszt, ő se véletlenül van egyedül és neki nem feltétlenül a külsejével van probléma, amúgy is az hogy az ember leírja a tapasztalatait az nem szidás, piszkálás.
2021. márc. 9. 11:15
 74/86 anonim ***** válasza:
0%

"A normálatlan, degenerált férfiakat szidják, nem a normálisakat, ráadásul okkal."

Pedig én olvastam már itt olyan nőt aki az összes férfit szidta. AKkor az összes férfi degenerált, hogyha a nők csak a degenerált pasikat szidják?

2021. márc. 9. 20:44
 75/86 anonim ***** válasza:
0%

"Akkor nézd meg pl Alekoszt, ő se véletlenül van egyedül és neki nem feltétlenül a külsejével van probléma, amúgy is az hogy az ember leírja a tapasztalatait az nem szidás, piszkálás."

Csak egy anonim fórumon bármit le lehet írni tapasztalatnak. Persze ha valamit éeírnak, az automatikusan igaz, hiszen ezt ő leírta. Gyakoris logika.

2021. márc. 9. 20:46
 76/86 anonim ***** válasza:
84%
Igen, név nélkül épp hogy őszintébben lehet írni, mert nem látja meg pl egy fb ismerős sem. Attól, mert nem hiszed el se nekem se másoknak, amit írunk, még sikertelen maradsz továbbra is, nem véletlenül. Persze egyszerűbb hazugsággal vádolni a nőket, mint elfogadni a tényt, hogy egyes férfiak milyen undorítóak.
2021. márc. 9. 20:52
 77/86 anonim ***** válasza:
0%

"Igen, név nélkül épp hogy őszintébben lehet írni, mert nem látja meg pl egy fb ismerős sem. Attól, mert nem hiszed el se nekem se másoknak, amit írunk, még sikertelen maradsz továbbra is, nem véletlenül. Persze egyszerűbb hazugsággal vádolni a nőket, mint elfogadni a tényt, hogy egyes férfiak milyen undorítóak."

Na és azt amúgy miből szűrted le, hogy sikertelen vagyok? Én az ellen emelem fel a hangomat, hogy ezen az oldalon az első a másiknak beszólni és igen, nem mindenki őszinte. Én sose mondtam, hogy midnenki hazudik, ráadásul nem én vagyok aki itt mittudomén hány naponta nőgyűlölő kérdéseket ír. Én arra céloztam, hogy nem mindenki őszinte és arra is, hogy egyes nők midnen férfit szidnak. Ez mind igaz. Miért is vagyok én ezért sikertelen aranybaba? Az is tény, hogy ezen a fórumon mindenkibe beleképzelik a legrosszabbat és azonnal nekiesnek. És igen, sok az undorító férfigyűlölő nő. Viszont komolyan érdekel, hogy miben is vagyok sikertelen és miért, mert nem tetszik pár dolog a fórumon. Én nem vádolok hazugsággal mindenkit, attól vannak hazugok.

2021. márc. 9. 20:59
 78/86 anonim ***** válasza:
0%
Anonimban is kamuznak, hidd el.
2021. márc. 9. 21:00
 79/86 anonim ***** válasza:
0%
E kérdés eredete is lehetne rejtély, oersze nem az. Miért nem a jóképű jóságos pasikkal szexuálnak a nők ilyen kérdések kiírása helyett?Itt önigazolás folyik hogy "akiknek visszaírok, és akikkel összefekszem lehető leghamarabb" azokban is csalódtam de lám a többi rosszabb lenne. Vagy inkább várják hiába Mr. Szívdöglesztő levelét aztán mikor izgatottan megnyitják az új leveleket ami másoktól jött hisztéria lesz úrrá rajtuk csalódottságukban.Mivel még joupashee híjján ráérnek gyk-zni mégfeljebb megy a pumpa itt azon hozzászólásoktól hogy egyesek nemcsak hogy 10/10 alatt ismerkedni akarnak, de visszavakkantást is igényelnek ha köszönnek. Pedig aki nem adja meg a tiszteletet az pl a börtönben nem is sokáig úszná meg sértetlenül, de mit tud erről a sok burokban élő....
2021. márc. 9. 21:58
 80/86 anonim ***** válasza:
13%

"Igen, név nélkül épp hogy őszintébben lehet írni, mert nem látja meg pl egy fb ismerős sem. Attól, mert nem hiszed el se nekem se másoknak, amit írunk, még sikertelen maradsz továbbra is, nem véletlenül. Persze egyszerűbb hazugsággal vádolni a nőket, mint elfogadni a tényt, hogy egyes férfiak milyen undorítóak."

Valaki eltudná nekem magyarázni, hogy miért vagyok sikertelen, mert nem tetszik nekem, hogy a fórumon mindenki csesztetése alap dolog és mert leírom, hogy bármit lehet írni anonimban? Illetve zavarnak azok a kommentek, hogy minden férfi disznó/szemét/akrámi? Persze az a nő nem sikertelen, aki minden férfit szid de én az vagyok. Miért is vagyok ezek miatt az, kedves nők? :)

2021. márc. 9. 22:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!