Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kellene a nőknek visszaí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellene a nőknek visszaírniuk random férfiaknak közösségi oldalakon?

Figyelt kérdés

Itt a GYK-n sokszor olvasom panaszként, hogy a csúnya-gonosz nők még visszaírni sem tudnak a férfiaknak Facen vagy Instán, de igazából nem is értem a logikát, miért kellene bárkinek visszaírni?

Ezek nem társkereső oldalak, az ember nem azért van fent rajtuk, mert párra akar találni. Miért kellene random férfiak üzeneteire válaszolgatni ahelyett, hogy figyelmen kívül hagynánk őket?

Ennél már csak az a poéosabb, mikor valaki felrója a nőknek, hogy GyK-n nem válaszol az ismerkedős levelére... ;)

2021. márc. 8. 07:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 A kérdező kommentje:

19-es, szerintem még alapból csak a primitív tahóknak nem evidencia, hogy a Facebook nem ismerkedős portál...

Miért nem mentek olyan felületekre/helyekre, ahova ezért szokás regisztrálni/járni?

2021. márc. 8. 10:00
 22/86 anonim ***** válasza:
100%

19 mert mondjuk a legtöbb “tahó” már megégette magát amikor próbálta udvariasan visszautasítani az idegent, a 20. Válaszoló által kifejtett reakciókat kapta. Így én se írnek vissza semmit ezek után, plusz nem is mindig nézem meg az engedelykéréseket. Plusz aki látja hogy kapcsolatban vagyok és úgy nyom ismerkedő szöveget, az szintén válaszra sem méltó. Plusz ne kelljen már magyarázkodni. Idegenekkel az utcán sem kötelező szóbaelegyedni, főleg ha kényelmetlenül érzed magad az illető közelében, simán elsetálhatsz köszönés nelkül, akkor sem vagy bunkó.

Más helyzet ha ismerőssel futsz össze nyilván, olyankor akkor is illik, ha egy kellemetlen alak.

2021. márc. 8. 10:02
 23/86 anonim ***** válasza:
100%

Oké. Írsz nekem, majd megmondom, hogy:

A, nem szeretnék ismerkedni de köszi

B, van párom

C, nem vagy az esetem, bocsi

Akkor ezektől neked miért lesz jobb?

2021. márc. 8. 10:37
 24/86 anonim ***** válasza:
10%
18. Persze, érthető. Legyen egyenlőség a világon mindenben a férfiak és a nők között, kivéve azokban a dolgokban, amikben a nőknek amúgy is előnyei vannak, mert azok megmaradhatnak nektek.
2021. márc. 8. 10:45
 25/86 anonim ***** válasza:
100%
De ennek mégis mi köze az egyenlőséghez? Nő vagyok, de ha idegen nő ír mondjuk MLM miatt, őt pont ugyanúgy ignorálom, mint egy ismerkedő férfit. Mert pontosan tudom a szövegéből hogy mit akar, én meg nem vagyok nyitott a dolgaira, meg nincs kedvem és bizalmam nekik magyarázkodni, hogy miért nem, kellemetlen az egész. Szóval ez nem a női jogokról meg előjogokról szól, mert ha én férfi lennék, akkor sem érdekelnének vadidegen nők szövegei, meg más idegen férfiak sem.
2021. márc. 8. 10:55
 26/86 anonim ***** válasza:
100%
Még ha megértenék, hogy a "nem" az tényleg nemet jelent, akkor még azt mondom, hogy oké. Na de amikor leírod, hogy bocsi de nem és visszakérdez, hogy MOST MIÉRT NEM?!!!!! Na attól fejgörcsöt kapok én is. Az utcán kéregetőnek sem kezded el magyarázni, hogy miért nem adsz neki pénzt.
2021. márc. 8. 11:13
 27/86 anonim ***** válasza:
95%
A másik meg, hogy én sem értettem soha, hogy az mivel különb, hogy valaki azt írja vissza, hogy "bocsi, de nem." Ugyanaz a lényege, mint a válasz hiányának. Egyedül azt tudom elképzelni, hogy ha bármilyen választ kapnak, arra elkezdhetik lökni az idióta "csak egy esélyt adj" "élőben nem így nézek ám ki" etc szövegüket.
2021. márc. 8. 11:15
 28/86 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nőkent is amúgy sokkal rosszabbul esik egy egyértelmű lekoptatás, amikor az arcomba mondják hogy nem kellek, mint az ignorlálás. Utóbbiból is értek, de legalább nem gázol a lelkembe az adott férfi, meg egyikünknek sem lesz kellemetlen. Nem tudom, ez nálatok valami fétis, hogy szeretitek ha belétek rúgnak? :D. Mondjuk ha visszaír a csaj akkor gondolom arra lehet ventillálni utána, míg az ignorálásra nem, nekem ez kicsit olyan áldozat szerepnek tűnik, már bocsánat :D.
2021. márc. 8. 11:22
 29/86 anonim ***** válasza:
24%
21 kérdező közben átterelődött a téma az ismerkedős oldalakra
2021. márc. 8. 11:23
 30/86 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként... a nőnek is lehet problémája. Pár éve testvérem súlyos beteg volt, magamba voltam fordulva. A barátaimmal sem volt kedvem beszélgetni, nem hogy másokkal ismerkedni.
2021. márc. 8. 11:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!