Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi csináljak nagyon vágyom már barátnőre, hogy legyen társam, de nem értek a nőkhöz, mi csináljak?
3 dolog kell.
1. Edz - ha nem vagy bevágódós, akkor legalább nézz ki jól.
2. Próbálkozz, mindig, akkor is ha 100% a kudarc. Kell a tapasztalat, mindig tanúlj a hibáidból. A picsa hiszti rinyát, amit most is itt letoltál online, azt lehetőleg a nőknél mellőzd.
3. Olvass könyveket karizmatikus kisugárzásról, lányokról. Illetve legyenek ismerkedős szövegeid. A "szia mizu" és társai szövegeket mellőzd örökre.
Minden más tőled függ. Itt neten nem tudjuk át adni neked a nőzés eszenciáját. Annyi, hogy én sem vagyok önbizalom bajnok, így maxra fejlesztettem az online ismerkedős képességeim nagyon sok idő alatt és ez be is jött. Majdnem az összes barátnőmmel online ismerkedtem meg jobban. Szóval hajrá, csak a picsa hisztit mellőzd. Kilométerekre ellehet vele üldözni a legelkeseredtebb nőt is.
Éppenséggel egy új frizura is segíthet.
Ha én magamnak levágom egy méretre otthon, akkor tipikus bаlfаsz Pistike-fejem lesz.
Elmentem fodrászhoz, vágott nekem egy menő hajat, ég és föld. Nem azt mondom, hogy verekednek értem a nők, de sok szemezés, összemosolygás, megnézés lett, szórakozóhelyen is szívesen beszélgettek velem (tavaly nyáron kezdtem el fodrászhoz járni).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!