Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi csináljak nagyon vágyom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi csináljak nagyon vágyom már barátnőre, hogy legyen társam, de nem értek a nőkhöz, mi csináljak?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék magamnak társat, soha nem volt még. Agg szűz is vagyok. Nagyon vágyom egy társra, mert nagyon rossz így. Legszívesebben fejbe lőném magam már elegem van mindenből. Egyszer ha meg találnàm a tàrsam soha nem kellene nekem más. Vissza húzódó is vagyok, mit lehetne csinálni? Társkereső senkinek se kellek. F

2021. márc. 7. 18:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Vegyel egy waifu parnat. Tudom nem sok, de a magadfajtanak lehet hogy mas opcioja nincs. Amugy meg miert vagy ilyen nyomi szerinted?
2021. márc. 7. 18:08
 2/16 A kérdező kommentje:
Így születtem, ez van. Egy agyrém az életem
2021. márc. 7. 18:09
 3/16 anonim ***** válasza:
74%
Baszki, növessz tököt és ismerkedj. Senki nem fog az öledbe ugrani.
2021. márc. 7. 18:11
 4/16 anonim ***** válasza:
25%
Hány éves vagy?
2021. márc. 7. 18:11
 5/16 A kérdező kommentje:
28
2021. márc. 7. 18:14
 6/16 anonim ***** válasza:
82%
Hát, gyakorlatilag mindent leírtál, ami riasztja a nőket.
2021. márc. 7. 18:16
 7/16 anonim ***** válasza:
27%

Én azt nem értem, hogy mi a náthás 3,14csáért kell mindenkinek barátnő, akkor is, ha tök béna, kezdeni sem tudna vele mit, igazából igénye sincs rá, mert ha lenne, akkor nyilván már csajozna 10 éve.

Most komolyan...Nem kötelező.

2021. márc. 7. 18:16
 8/16 anonim ***** válasza:
Ha nem értesz hozzá(nk), olvass utána:)
2021. márc. 7. 18:17
 9/16 A kérdező kommentje:
De van igényem, de nagyon nem megy a csajozás. Az a gond a legtöbb nő talál jobbat.
2021. márc. 7. 18:17
 10/16 A kérdező kommentje:
Hiába olvasom hogy kell velük viselkedni a külső dönt el mindet. Nem leszek menő.se. talán ha gazdag lennék valahogy
2021. márc. 7. 18:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!