Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyetlen PUA mester sem hajlandó nekem GARANTÁLTAN nőt intézni komoly sikerdíjért sem, akkor kijelenthetjük, hogy tényleg reménytelen ocsmány a kinézetem van kamu az egész?
Még a mostani covidos uborkaszezonban sem találok olyan oktatót, aki sikerdíjért hajlandó lenne embert faragni belőlem. Mindegyiknek előre kéne a pénz a semmire, aztán kiköpne magából pár motivációs idézetet meg modaná, hogy arra meg arra a lányra menjek rá. Ezt én ugyanúgy meg tudom csinálni, ennyi erővel én is lehetnék oktató.
Hiába nem vagyok elhízott, hiába vagyok ápolt meg tisztálkodom rendszeresen, még egy jóképűbb szakadt csöves is simán lepipál.
Kijelenthetjük, hogy ugyanaz a kamu, mint a befektetési tanácsadásnál meg a biztosításnál? Először kérik el a te pénzed és felelősség nélkül próbálnak meg okoskodni? Egyetlen ilyen csicska oktató sem meri vállalni a felelősséget azért, hogy te tényleg juss valamire az életben?
Én az a típus vagyok, mint Jean Claude Van Damme, csak én nem a harcművészetet akarom kitanulni, hanem azt, hogy hogyan tudjam elérni, hogy szerelmes legyen belém a nő. Igazi vonzalmat ébreszteni, nem kamu számcserét, ami után körberöhög a barátnői előtt aztán letilt. Nem a sokadik randija, ami "csak" egy kávémba fájt, de utána megy a szokásos dugópajtijához. Én akarok lenni a szokásos dugópajti, akivel kibeszéli, hogy egy csicska gyerek megint meghívta őt kávéra.
Hol vannak ilyenkor ezek a menő, nagyarcú oktatók? Ilyenkor eltűnnek, mert mindenki nyuszi, mint McFly?
18. Segített. Előtte béna voltam és szűz, utána már nem.
Ha csak a jóképűség számít, én miért nem keféltem végig a tizenéves koromat, mint a legjobb barátaim? Nem. Helyette az jutott, hogy 20 évesen is álomba sírtam magam, mert egyetlen nőnek sem kellettem. Bár igaz lenne, hogy csak a jóképűség számít, mert akkor sokkal sikeresebb lettem volna mindig is a nőknél, mint amilyen vagyok.
Erre a sz.rra mindig van igeny? Azt hittem 6-7 eve mar nem.
Teso, haladj a kino eszkalacios letran, kezeld a shit teszteket es nyomassad a kiss closed
#10: Minden erőfeszítés felesleges, ha mindig lesz nálam jobb pasi és az sem mindegy, hogy mennyi jobb pasi és egyébként is csak azok a jó pasik számítanak, akik elérhetőek a barátnőm számára.
És a nők igényén sem lehet kiigazodni. Kigyúrom magam és akkor találkozok egy olyan lánnyal, aki a mackósakat szereti.
Megváltoztatom a ruházatomat és találkozok egy olyannal, akinek jó lett volna az előző.
Nem mennék el olyan nővel, aki az egész életemet fizeti, előbb mennék el akár egy súlyosan beteg, ápolásra szoruló nővel is, aki ŐSZINTÉN SZERET. Nekem nem kellenek a kirakat kapcsolatok.
A telepi srácot vagy a hajléktalant is jobban irigylem, mert velük szintén őszinte szerelemből vannak a lányok.
Az igényesebbek kirakat kapcsolatából nem kérek. Az ilyenek hagyják ott a másikat, ha elveszíti az egzisztenciáját vagy tartja őket össze a vagyon és a gyerekek és titokban mindkettő mással kavar.
Folyamatosan nemet mondok, csak míg a jó pasikra a nők nyomulnak ilyenkor, addig engem vagy levegőnek néznek vagy udvarlok hosszú időn át és akkor talán, ha éppen sokáig nem érnek rá a megszokott dugópajtik, akkor ad egy esélyt.
Attól, hogy rengeteg férfinek megfelel, sőt még büszke is rá, ha a barátnője akár nyíltan bevallja egy baráti beszélgetésnél, hogy "Amúgy az elején egyáltalán nem tetszett a Béla, nekem a haverja jött be, de a Béla annyira kitartóan udvarolt, hogy mikor lelki mélyponton voltam, mert sokat csalódtam (= egyetlen dugópajti sem akart komolyabbat), adtam neki egy esélyt, mert ő mindig ott volt mellettem.
#11: De igen, túl régóta vagyok incel és emiatt azt érzem, hogy még hamis múltat is kéne lassan hazudnom.
#12: Igen, csak ha nem jössz be a nőknek, akkor nem úgy tudsz gyakorolni, mint mikor kimegy az Enrique Iglesias külsejű spanyol srác és minden harmadik lány látványosan csorgatja rá a nyálát, meg már mikor elindul az egyik felé már bújik el a barátnője mögé, mert annyira zavarban van.
Aztán rájön, hogy ebben mekkora üzlet van és elkezd oktatni srácokat, hogy csinálják utána ugyanazt, aztán megmagyaráz mindent. Ha nem szólítottad le, akkor nem figyeltél az érdeklődés jeleire vagy szólítsd le és azt csak utána fogod kapni, ha leszólítod, akkor azért vagy rossz, mert nem figyelsz arra, hogy a nő teljesen érdektelen, ha odafigyelsz a jelekre, akkor az a baj, hogy miért is ne lenne érdektelen, amikor elhal a beszélgetés (miközben pont azért hal el a beszélgetés, mert látod rajta, hogy nagyon nem jössz be neki és az elérhetőségét is csak udvariasságból adná meg, hogy húzz már végre a bánatba).
Közben meg az egyetlen különbség kettőtök között, hogy ő jó pasi, te meg nem. Egy jó pasi még ha néha oda is kell mennie félénkebb lányokhoz, akik nem kezdeményeznek, a lány utána akkora önbizalomlöketet kap, hogy ő fog segíteni terelni a beszélgetést.
Aki meg nem jön be neki, annak folyamatosan oda kell figyelnie a megfogalmazására meg mindenre, mert a nő igyekszik a végsőkig ellenállni az ostromnak.
És akkor még ott vannak a barátnők, akik a jó pasit még segítik azzal, hogy rábeszélik, a másikat meg azzal, hogy lebeszélik róla.
Tehát még ha minden jól sikerült is lehet, hogy első randi sem lesz, mert csak heteken át újabb és újabb kifogások, hogy mikor miért nem ér rá, hátha megunod.
És itt lépsz rá egy idő után a gerinctelenség útjára, mert ehhez nincs türelmed és te is több vasat fogsz tartani a tűzben, mint a jó pasik. Csak a jó pasik azért tartanak több vasat a tűzben, mert a nők nyomulnak rájuk aktívan és az aktuális barátnőjük azért megértő velük és akarja a rivális szukának kikaparni a szemét. Veled viszont nem lesz megértő, mert te incel vagy, te 2 hónap múlva nem tudod miért ghostingol a csaj, aztán ha szerencsés lapot kapsz a sorstól, akkor megtudhatod, hogy azért, mert ismerőse annak a lánynak, akit szintén fűztél, amikor őt is fűzted.
És őt már semmilyen magyarázat nem fogja érdekelni, ezért inkább eltűnik.
Két teljesen ellentétes világ, két teljesen ellentétes pólus.
#21: Nem csak a jóképűség számít, az is, hogy ne legyél mamlasz és vedd észre a nők jeleit.
Viszont ha nem vagy jó pasi és nem adnak jeleket, akkor nincs mit észrevenni. Apropó, jóképűség az csak az arcodra vonatkozik. Attól még lehetsz átlagos testű és alacsony, hogy olyan az arcod, mint Alain Delonnak. Sőt, még kopaszodhatsz is.
Egyébként meg a lényegét még mindig nem érted a PUA-nak, épp nem kellett volna végigdugnod a fiatal éveidet. Elég lett volna, ha lett volna rá lehetőséged. Valódi lehetőséged.
Ha már szexelned kell azért, hogy megbizonyosodj róla, hogy tényleg kellenél a nőnek, akkor az bizalmatlanságot sugároz önmagaddal szemben.
Ahhoz tudom hasonlítani, mint mikor az egyszeri parasztbácsi kiveszi a pénzét a bankból, mert nem hiszi el, hogy létezik, amíg a kezébe nem fogja.
Ennek persze van egy árnyoldala, amikor valakinek akkora az önbizalma, hogy egy sziára is azt gondolja, hogy a nő kezdeményezett és simán meglehetett volna. Ha meg kihívja őt a céges dohányzóba a kolléganője, akkor tuti viszket a puncija. És pont. Irigylem néha az ilyen embereket, de nem tudok ilyen lenni, pedig boldogabb lennék tőle.
Pénzes hasonlatnak megfeleltetve, mikor berakod a pénzedet a heti 1000% hozamot ígérő oldalra és pár hónap múlva már csilliárdos vagy és még akkor is van egy csomó önbizalmad, amikor már hetek óta nem tudod kikérni a pénzed és amikor a domain megszűnik is arra gondolsz, hogy biztos karbantartás.
A jó pasikhoz azért ragaszkodik a nő, mert az megdughatna rengeteg nőt, de neki az az egy kell, akit szeret.
27-es, már hogy a francba ne lenne átmenet. Te jó isten, hogy ezt is magyarázni kell...Az ember nem olyan, mint egy gép, hogy a kapcsoló vagy egyik vagy másik állásban van.
Inkább fogd fel úgy a vonzalmat, mint egy hőmérőt. A nő ösztönösen felméri saját magát, a férfit, aztán minden egyéb körülményt, és ha a végeredményt jónak találja, akkor nyitott lesz a férfi közeledésére.
Nyilván ez fordítva is így működik. A férfi is valamelyik nőt csak annyira talál vonzónak, hogy részegen tűzoltásra jó lesz; valamelyikkel meg bárhol bármikor képes lenne szexelni és az érintésétől még napok múlva is áll a kasza.
Ne mondd már nekem, hogy te egy Kulcsár Edinát ugyanolyan lelkesedéssel dugnál, mint egy Andor Évát!
#28: "Inkább fogd fel úgy a vonzalmat, mint egy hőmérőt."
Tökéletes példa! Szóval a földi légkörnél maradva 40-50 fokban (sivatag, trópusok/túl jó pasi) rövid ideig kalandként élvezetes, de hosszútávon nem megfelelő a hőmérséklet, vagy kompenzálni kell valamivel (klíma).
25-35 fok az optimális (mediterrán tengerpart, dél), ahol egész évben ruha nélkül vagy lenge ruhában el lehet lazulni a pálmafák árnyékában és a tengerben csobbanva.
Lent a sarkvidéken, -30-40 fokban az eszkimók is csak nagyon nehezen élnek meg és nekik is kompenzálniuk kell (iglu, fűtés, komoly bundák)
Fölötte már hozzá lehet szokni a folyamatos hideghez (finnek, skandinávok), de az emberek TÖBBSÉGE csak korlátozott ideig és beöltözve tud elviselni ilyen hideget, alig várja a jó meleg, fűtött szobát.
Minél hidegebb van hosszútávon, annál inkább jól esik a szélsőség a másik oldalon, szauna vagy forró termálvíz. De néha egy jó meleg takaró alá bebújni is.
És van a középérték az 0-20 fok körüli állapot. Kompromisszumosan (vastagabb ruházat) el lehet lenni, de ritkán tudod megtapasztalni az igazi szabadságot, amikor meztelenül rohangálsz, belecsobbansz a vízbe és utána kifekszel a napra. Ha megpróbálod, akkor dideregsz, érzed, hogy lehetne 5-10 fokkal melegebb. Főleg, mikor a tested is vizes.
Nyilván az 5 foktól jobb a 10, a 10-től a 15, a 15-től pedig a 20, de lényegében kijelenthetjük, hogy 20 fokban is rohadtul lehet dideregni, ha éppen nem a télből lesz tavasz, hanem fordítva, a nyárból lesz hirtelen ősz.
Aki az utcán van a süvítő szélben, annak jó lesz egy fűtetlen helyiség is. Akinél nincs fűtés otthon, az örülni fog 18-20 foknak is és már melegnek érzi. Aki viszont a stabil 25 fokhoz szokott meg a folyamatos trópusi nyaralásokhoz, az dideregni fog pulcsiban a 20 fokban is, így számára lényegtelen, hogy most annyi van, vagy 15 vagy 10, utóbbi kettőt meg sem várja, mert már előtte magán kívül van és ha kell, helyet változtat, de nem várja meg, míg ennyire lehűl minden, ha csak valami nem kényszeríti rá.
És ahogy a hőmérséklet sem függ attól, hogy milyen ember az illető, élnek melegen, trópusokon tanulatlan buta bunkó emberek is, meg élnek nagyon hidegben nagyon értelmes, értékes, okos emberek, ugyanígy itt sem függ össze a belső és a külső. Maximum visszahat egymásra a kettő két ponton, amiből egyikben sincs köszönet.
Az egyik a frusztráció, illetve ellenpárja az egó. Előbbi a kövér lányok, többgyerekes anyák és hasonlók sajátja, a "nehogymár!" attitűd, meg a "jár nekem" szemlélet. Akkor is, ha La Fiesta borral a kezükben lesznek öngyilkosok a fürdőkádban 40 fölött és a 8 macskájuk félig elfogyasztotta őket, mire rájuk talál hetekkel később a halottkém. Akkor sem adják alább és ahogy az anorexiás is, torzan látják a világot és úgy gondolják, hogy ők csak csöveseknek meg öreg bácsiknak tetszenének, akkor meg inkább a halál. Közben meg egy csomó normális férfi van. De nincs mit tenni, ha nem tetszik a másik, akkor hiába normális. Ahogy ha fázol a 20 fokban, akkor hiába nincs -10, mindkettőt hidegnek fogod érezni és a trópusokra fogsz vágyódni.
Megalkudhat, de mivel nincs társadalmi kényszer a házasságra, ennek egyre kisebb a valószínűsége. De egyébként se lenne benne köszönet, mert úgyis szeretőtartás és megcsalás lenne a vége, még ha amúgy tökéletes harmóniában is élnek.
A másik pedig az egó, amikor valaki túl jónak képzeli magát és a legapróbb felszínes indok alapján ignorálja a másikat és jöhet a következő.
"A nő ösztönösen felméri saját magát, a férfit, aztán minden egyéb körülményt"
Pont az a baj, hogy saját magát nem méri fel. Vagy ha igen, akkor a szexpiaci értékébe beleszámolja a diplomát, karriert, nyelvtudást és csomó irreleváns dolgot és csodálkozik, hogy nem talál számára megfelelő férfit.
Pedig ezek ugyanúgy akkor számítanak a nőknél, ha az első szűrőn átmentek. Ami szerencséjükre a férfiaknál jóval alacsonyabban ÉS REÁLISAN van, hiszen ha nem kövér vagy igénytelen, akkor már bőven jó. Illetve a kövér-kedvelőknek a kövér is, csak ne legyen igénytelen, de mivel legtöbbször a túlevés szenvedélybetegség és jellemhiba, a kettő gyakran jár kéz a kézben, ráadásul a sok édességtől a fogak is tönkremennek és kész is az igénytelen nő, akinek a vékony ellenpárja aki a drogoktól vékony és fogatlan és koszos és szakadt.
Viszont a nőknek irreális igényeik vannak. Még ha azt is hazudják, hogy felsorolnak pár szempontot, akkor vagy soha nem lesz személyes találkozó, vagy a személyes találkozón kiderül, hogy nincs kémia (erre mindig tudnak hivatkozni), vagy van már párjuk (hiszen nem volt irreális az igényük).
Ugyanazt csinálják, mint a tipikus teljesítmény-sznob trollok, akik kijelentik, hogy nekik a gép a sokmilliós ultrabrutál gamer gép, ami az alatt van, az egységesen fostalicska, maximum nagyon fostalicska és kevésbé fostalicska létezik.
Vagy telefonnál, van az a 3 flagship, amiből egy jó, a másik kettő vállalható, meg a többi hulladék.
Esetleg a kocsi a Ferrarinál kezdődik és a Bugatti a csúcs, de annak is vannak gyerekbetegségei, az X7-es BMW még családi autónak elmegy nyugger nagypapiknak, a többi viszont miért létezik egyáltalán?
"Nyilván ez fordítva is így működik. A férfi is valamelyik nőt csak annyira talál vonzónak, hogy részegen tűzoltásra jó lesz; valamelyikkel meg bárhol bármikor képes lenne szexelni és az érintésétől még napok múlva is áll a kasza."
Igen, csak férfiaknál általában ott szokott probléma lenni, hogy a csaj személyiségre, belsőre gáz. És nem, nem iskolázottság kérdése, hanem szocializáció. Sokdiplomás világlátott nők között is vannak ilyenek. Esetleg simán csak hosszútávon nem látja a közös jövőt, esetleg túlzottan függ a szülőktől, akik nem nézik jó szemmel, hogy az orvostanhallgató srác komolyabbra fűzze a 8 általánost végzett műkörömépítő lánnyal és kisemmiznék az örökségből, így inkább azt választja a szerelem helyett.
Vagy alkalminál rengeteg minden más, van esetleg párkapcsolata, akit megcsal, amit nem akar felrúgni a bizonytalanért, vagy alapból nem is akarna senkivel sem komolyat, mert még ott van benne, hogy ki kéne élnie magát.
De ugyanez nőknél is megvan, csak ott sokkal gerinctelenebbül. Összejönnek a külföldiekkel, egzotikus pasikkal, akikről tudják, hogy sosem fogják valószínűleg látni őket, így letagadhatják később, magyarral meg bármikor összefuthatnak. Esetleg fix szexkapcsolatot alakítanak ki olyannal, akiről nyílt titok, hogy több nővel is kavar, de inkább nem vesznek róla tudomást, mert kényelmesebb, mint alkalmizni idegenekkel. Vagy beszereznek egy házas szeretőt, akiről szintén tudják, hogy úgysem fog elválni a feleségétől, mert a közös vagyon és a gyerekek összekötik őket. Esetleg a rejtélyes üzletemberre sóvárognak, aki havonta 2-3 alkalommal felbukkan és egy izgalmas randi után megdugja őket, aztán megint eltűnik. Vagy ennél is rosszabb, az afrikai szerelmi csalások. Soha nem találkoznak a személlyel, aki egy fiktív idegen és a képei mögé bújva afrikaiak chatelnek, de képesek szerelembe esni és fenntartják az illúziót, mert így nem kell tudomást venniük a valóságról, hogy ha hűséget és tartós kapcsolatot szeretnének, akkor be kell érniük Átlag Józsival.
"Ne mondd már nekem, hogy te egy Kulcsár Edinát ugyanolyan lelkesedéssel dugnál, mint egy Andor Évát!"
Kulcsár Edina nem szimpatikus, úgyhogy maximum alkalmi szexbe mennék vele bele.
Andor Évát nem ismerem, de külsőre nem rossz, főleg úgy, hogy 46 éves. Semmi akadálya nem lenne annak, hogy vele jöjjek össze. A nők vannak rágerjedve a korkülönbségre, ha már fiatalabb 5+ évvel a férfi, akkor szánalmasan sokat kellene ostromolni őket azért, hogy elengedjék ezt a dolgot. Senkinek nem könyörgök ennyit, se fiatalnak, se idősnek.
Tehát értem, hogy mire gondolsz, de te meg azt értsd meg, hogy a férfiaknál a külső a normál külsejű átlagcsajt jelenti, nem úgy, mint nőknél, ahol aki az adonisz álompasi alatt van (akinek megalázkodnak és odadobják magukat, mint egy rongyot és csodálkoznak, hogy úgy is kezelik őket), annak súlyosan kell kompenzálni.
Mintha én azt mondanám, hogy Kulcsár Edinának hajlandó lennék hónapokat udvarolni meg rózsacsokrokat küldeni, Andor Évát meg csak úgy vállalnám be, ha sugar mommyként anyagilag támogat.
Közben meg egy nőnél elég az, ha az alapszintet hozza, ami TÁRSADALMILAG is alapelvárás. Ápolt, tisztálkodik, rendben van és nem áll ki a kapa a szájából. Ha buta, legalább a szocializációja rendben van, tudja, mikor bölcsebb nem megszólalni és okoskodni. Ha pedig okos és karrierista, akkor nem akar versengeni, elnyomni a férfit, rivalizálni vele, alárendelni, hanem emberi lényként, valódi társként kezeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!