Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudnek komoly kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnek komoly kapcsolatot talalni? (Internetes ismerkedes)

Figyelt kérdés
2021. febr. 9. 00:59
 1/8 anonim ***** válasza:
17%
sehol az emberek undorítóak
2021. febr. 9. 01:30
 2/8 anonim ***** válasza:
45%
1-es, veled kezdve. Azt ugye tudod, hogy te is ember vagyok, tehát te undorító vagy a saját logikádat követve. Én szerencsére nem vagyok undorító, és még ismerek magamon kívül 2-3 embert.
2021. febr. 9. 01:45
 3/8 anonim ***** válasza:
31%

Ha nő vagy, akkor bárhol, csak ne azt az 5-10%-ot húzd csak jobbra, akiket minden más több száz nő is jobbra húz és dúskálnak a punciban, mert ők értelemszerűen nem fognak akarni komoly kapcsolatot.

Férfiként sajnos nincs semmi jó tanácsom, rossz nembe születtél, meg kellett volna fojtanod magad a köldökzsinórral. Ha nem vagy benne a felső 5-10%-ba, akkor leginkább semmilyen kapcsolatot nem akarnak tőled a nők, maximum lebabázás után 30 felett - ha stabil egzisztenciát szereztél addigra - vagy ilyen kávézgatós, wellnessezős programokhoz, ahol vagy egyáltalán nincs szex, vagy csak minimális és azért is bőségesen benyújtják a számlát.

2021. febr. 9. 01:46
 4/8 anonim ***** válasza:
58%
Esetlet iss, a Gyk.-n.
2021. febr. 9. 05:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem ismerem annyira nagyon a társkeresőket, saját tapasztalat alapján én esetleg az elittársat tudom ajánlani, én ott találtam meg "az igazit". Ja és szerintem megéri pár ezer forintot költeni rá. Persze mindenhol vannak gyökerek és normálisak (a való életben ismerkedésnél is). Sajnos hatalmas szerencse kell hozzá.

Amit esetleg még tanácsolni tudok hozzá, konkretizáldmagadban, hogy pontosan mit szeretnél, mik a tenylegesen kizáró okok. Valamint ha pár napon belül nem alakul ki értelmes beszélgetés, hagyd az illetőt. Akit komolyan érdekelsz és megvan az összhang, azzal úgyis megy minden már az elején is. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom

2021. febr. 9. 09:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Nagyon egyiken se.. Tapasztalatom szerint.
2021. febr. 9. 09:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia , nekem sehol nem ment de én nem próbaltam a tindert szerintem ott van esélyed
2021. febr. 9. 12:05
 8/8 anonim ***** válasza:
a mizantrópok az undoritoak mitn az egyes amelyik minden embert egy kalap alá vesz.vannak undoritó emberek ugyan de nem az összes
2021. febr. 9. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!