Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egyetlen PUA mester sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyetlen PUA mester sem hajlandó nekem GARANTÁLTAN nőt intézni komoly sikerdíjért sem, akkor kijelenthetjük, hogy tényleg reménytelen ocsmány a kinézetem van kamu az egész?

Figyelt kérdés

Még a mostani covidos uborkaszezonban sem találok olyan oktatót, aki sikerdíjért hajlandó lenne embert faragni belőlem. Mindegyiknek előre kéne a pénz a semmire, aztán kiköpne magából pár motivációs idézetet meg modaná, hogy arra meg arra a lányra menjek rá. Ezt én ugyanúgy meg tudom csinálni, ennyi erővel én is lehetnék oktató.

Hiába nem vagyok elhízott, hiába vagyok ápolt meg tisztálkodom rendszeresen, még egy jóképűbb szakadt csöves is simán lepipál.

Kijelenthetjük, hogy ugyanaz a kamu, mint a befektetési tanácsadásnál meg a biztosításnál? Először kérik el a te pénzed és felelősség nélkül próbálnak meg okoskodni? Egyetlen ilyen csicska oktató sem meri vállalni a felelősséget azért, hogy te tényleg juss valamire az életben?

Én az a típus vagyok, mint Jean Claude Van Damme, csak én nem a harcművészetet akarom kitanulni, hanem azt, hogy hogyan tudjam elérni, hogy szerelmes legyen belém a nő. Igazi vonzalmat ébreszteni, nem kamu számcserét, ami után körberöhög a barátnői előtt aztán letilt. Nem a sokadik randija, ami "csak" egy kávémba fájt, de utána megy a szokásos dugópajtijához. Én akarok lenni a szokásos dugópajti, akivel kibeszéli, hogy egy csicska gyerek megint meghívta őt kávéra.

Hol vannak ilyenkor ezek a menő, nagyarcú oktatók? Ilyenkor eltűnnek, mert mindenki nyuszi, mint McFly?

2021. febr. 27. 00:56
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
67%
Kerdezo, arra gondoltal hogy tul regota vagy incel es ezert nem tudnak mit veled kezdeni?
2021. febr. 27. 05:46
 12/45 anonim ***** válasza:
28%

Nekem az a furcsa, h szemlátomást nem vagy hülyegyerek. Tudnod kéne, hogy a nők lelkét meg lehet tanulni pl könyvekből is. És azt is tudnod kéne, hogy a rutint csak gyakorlással lehet megszerezni.

Hiába tanít akárki akármit, neked kell odamenni a nőhöz, neked kell randira hívni, és neked kell figyelni a reakcióit, majd 10x egymás után pofára esni. Ezt hívják tapasztalat szerzésnek, tanulásnak. Ezt könyvből nem lehet elsajátítani. Olyan, mint a vezetés. A kreszt meg lehet könyvből tanulni, de a jeges úton, esőben, sötétben vezetést csak az autót vezetve lehet megtanulni. És a nők pontosan a jeges út, sötét, váratlan helyzeteknek felel meg.

2021. febr. 27. 06:37
 13/45 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem rajtad egy mágus se tud segíteni.

Vegyünk egy ismert példát, mondjuk Balázskát. Mennyire kell kifejtenem, hogy miért nem sikeres a nőknél? Gyakorlatilag az összes létező hibát elköveti, és rettenet taszító a személyisége.

Volt osztálytársam arcra, magasságra nagyon-nagyon hasonló. Csakhogy: 40 évesen is fiatalabbnak néz ki arcra. Sportos, jól öltözött, divatos haj, stb. Mellette művelt, elég széles az érdeklődési köre, van humora, van hobbija. Nem mellesleg van egy vállalkozása, pár alkalmazottal, de nem milliomos. Azért zsíroskenyér gondja biztos nincs. Természetesen évek óta házas, három gyerek apukája. Szülőin szoktunk találkozni, szóval úgy gondolom, gondos apuka, nem csak legyártotta őket.

Úgyhogy azt ki merem jelenteni, hogy Balázs sikertelenségének nem a külseje az oka. Ugyanolyan külsővel más nagyon is sikeres tud lenni.

2021. febr. 27. 06:37
 14/45 anonim ***** válasza:
11%

Olyan külsővel senki nem sikeres 🙂

Azt meg ne nevezzük más sikernek, ha összejön valami bányarémmel, mert nem jutott jobb.

2021. febr. 27. 06:46
 15/45 anonim ***** válasza:
91%

#14:

Személyiségi jogok miatt nem teszek be fb profilt. Arcra is nagyon hasonlítanak, még a vörös haj is stimmel. A magasságuk is hasonló.

Viszont az ismerősöm nem iszik, gyerekkora óta sportol, és látszik, hogy ad magára. Mióta a feleségével van, látványosan jobban öltözik, gondolom nem véletlenül. Amúgy kimondottan csinos, kedves nő, vele többet beszélgetek, úgyhogy merem állítani, hogy okos is.

2021. febr. 27. 07:01
 16/45 anonim ***** válasza:
67%

A PUA dolog úgy baromság, ahogy van! Előttem már remekül megfogalmazták, hogy az egész a férfiak kétségbeesésére épül és hamis reményt akarnak eladni ócska MLM ügynök szintjén.

Én indoklásként még annyit hozzátennék:

Fordítsuk meg a kérdést! Mit kéne csinálnia egy ocsmány külsejű nőnek (mondjuk Susan Boyle), hogy TE vonzónak tartsd őt? Mivel érje el, hogy felálljon rá a bréd? Na ugye... Nincs az a technika meg boszorkányság, amivel a vonzalmat ki lehet manipulálni.

Amúgy kérdező, én ex-Incel vagyok, ha gondolod, írj privátban. Talán hátha akad valamilyen használható ötletem. Én nem kérek pénzt, max, ha úgy látod utólag, hogy tudtam érdemi segítséget nyújtani, akkor küldesz...

2021. febr. 27. 07:05
 17/45 anonim ***** válasza:
28%

Nekem segített a PUA még 21-22 éves koromban, igaz nem a magyar "mesterek", hanem amerikai szerzők angol nyelvű könyveit, blogjait olvastam, amikből iszonyat sok tanácsot jegyzeteltem ki.

Ja és én alapvetően jóképű vagyok, csak iszonyú önbizalomhiányos voltam a rossz gyerekkoromból fakadóan. 21 éves koromig szűz voltam. De ezek a tanácsok tényleg segítettek. És a PUA egyébként nem csak jó felszedős dumákból áll. Egy jó PUA könyvben van szó a gondolkodásmódról, a megjelenésről, milyen legyen a randi, stb-stb. A kedvenc angol nyelvű PUA könyvemet 5 dollárért vettem és 250 oldalas.

26/F

2021. febr. 27. 07:14
 18/45 anonim ***** válasza:
44%

"Ja és én alapvetően jóképű vagyok"

Innentől a válaszod nem mérvadó.

2021. febr. 27. 07:35
 19/45 anonim ***** válasza:
51%
Átlag alatti külsővel, főleg ha még alacsony is vagy, teljesen esélytelen, hogy valaha férfiként nézzen rád egy nő.
2021. febr. 27. 07:40
 20/45 anonim ***** válasza:
0%

#16:

Ez azért nem igaz így egy az egyben, mert millió példa van, hogy egy átlag alatti nőből kellő idő, energia, és pénz ráfordításával jó nő lesz.

De arra is akad bőven példa, hogy egy férfi változik előnyösen. Tele a net olyan előtte-utána képekkel, hogy fogyás, új frizura, vagy egy szakáll (levágása) mennyit változtat.

Színészek tucatjait lehet felsorolni, akik egy film kedvéért elcsúnyúlnak, aztán a premieren szívtipró, egy hónap múlva a nyaralásos fotókon meg úgy néz ki, mint a Télapó vagy egy csöves.

2021. febr. 27. 07:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!