Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek ha csak is komoly kapcsolat érdekel és gyereket szeretnék?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok fogalmam sincs hol kene ismerkedni kizárólag komoly kapcsolat céljából neten csak szinte 90 szazalekban alkalmit keresnek. Baráti társaságban senki nincs akivel lehetne.2021. febr. 3. 14:28
1/10 anonim válasza:
Idősebb korosztályban. Mármint nem az idősek között, hanem a tőled idősebbek között, olyan 25 felett. Kétlem, hogy 23 vagy attól fiatalabb nők gyereket szeretnének már.
2/10 anonim válasza:
Bárhol, én tinderen találtam meg a barátnőmet.
3/10 A kérdező kommentje:
Tinderen az esélye 10.000 az 1-hez, ott is csak alkalmit keres vagy dísznek van fent
2021. febr. 3. 14:58
4/10 anonim válasza:
Manapsag, amikor a gyerekkor kitolodott es sokan meg a huszas eveik elejen is iskolaba jarnak, ketlem, hogy tomegek lennenek a 30 alatti korosztalyban, akik gyereket akarnak. Raersz meg te is boven. Fogalmad sincs, mibe akarsz kezdeni, inkabb keszulj fel ra anyagilag, lakhatasilag, mert kesobb nagy lesz a nyomas. Az alkalmit kereso embereket meg elhajtod es kesz. Masok is ezt csinaljak. Faraszto? Az. Van mas valasztasod? Nincs. Kitartas, elobb utobb celba ersz.
5/10 anonim válasza:
Esetleg amit megpróbálhatsz: spirittars.hu
6/10 anonim válasza:
Javaslom a 30 feletti korosztályt! Az incelek majd vinnyogni fognak, hogy nekik nem jut Nő, de ezzel ne foglalkozz
7/10 anonim válasza:
Marad az Úristen jóöreg találmánya a vallásos közösség!
Persze csak ha Te is rendes vagy...
(El ne felejtsem: eddigi érdeklődőiddel mi van?)
8/10 anonim válasza:
Na de várj kedves kérdező, te most fiú vagy lány vagy? Mert nem mindegy :D
9/10 anonim válasza:
34 vagyok,én is ilyeneket szeretnék, 28évesen érdekelt volna 23 éves lány,de most már 25 alatti nagyon nem.
10/10 anonim válasza:
9- na ezzel én is így vagyok :D Mármint én 31 vagyok, és egyre tolódik fel az a korhatár akikkel szóba állnék, (Rogán pajtás egy 20 éves bulát újított, aki 20 évvel fiatalabb mint ő de ettől most tekintsünk el :D ) Szóval eddig úgy gondoltam 20-21 éves valaki még szóba jöhetne (szóval 10 év korkülönbség lefelé) aztán elkezdtem beszélgetni valakivel... és rájöttem , hogy nem.... úgyhogy a korhatár alját meghúztam 22-23 nál egyelőre ami évente megy feljebb egyel :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!