Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 35 feletti szingli férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 feletti szingli férfiak, ti hogy fogadjátok el az elmúlást, hogy egyre csak öregedtek (mint mindenki), egyre kevésbé jöttök be a nőknek (ha eddig még volt is kevéske sikeretek), egyre nagyobb az esély a forever alonra? Miközben majdnem mindenhol..

Figyelt kérdés
boldog párokat láttok (persze sok válást is)...
2021. febr. 22. 21:10
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Milyen munkahely, ahol rühes lettél?
2021. márc. 10. 04:28
 42/45 anonim ***** válasza:
Egy bizonyos Kórházi osztály. Bár nem értem mért fontos.
2021. márc. 11. 00:03
 43/45 anonim ***** válasza:
100%
Azok a férfiak, akik soha nem voltak különösebben sikeresek, szerintem pont lesz.rják, hogy öregednek. Akinek meg jó génjei vannak és sikeres, az 35 évesen, sőt 55 évesen is az lesz.
2021. márc. 11. 11:40
 44/45 A kérdező kommentje:
Nem biztos, hogy azért 40 felett is jó hajuk lesz (azért 70%-uk megőszül, megkopaszodik ilyenkor), meg nem lesz se feszes arcuk már, sok ránc
2021. márc. 11. 13:40
 45/45 anonim ***** válasza:
100%

35 év meg az elmúlás?

Addig se kevés sikerem volt, 45 évesen váltam el, a két kisebbik gyerekem 47

és 49 éves koromban született, de az a kapcsolat is véget ért 56 éves korom körül, de jött egy nagy szerelem.

Világos volt, hogy nem lesz abból már család, gyerek, 30 fölötti korkülönbséggel, de volt szép 4-5 évünk.

Lehet ennyire nem kellett volna mozgalmas élet, de 35 évesen ne ássátok el magatokat, pls!

2021. márc. 14. 11:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!