Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akibe valamilyen oknál fogva beleszeret egy olyan nő, akivel kölcsönös a vonzalom, mert egy szerelmes nő szinte bármit meg tud racionalizálni magának.
Aki nem tud szerelmet ébreszteni egy nőben az maximum rengeteg pénzzel vagy papucs szolgalelkűséggel tud kompenzálni, de teljesen felesleges.
A kedves de hűtlennek és az álszent de sportosnak.
Ők ugyanis azok, akikről első blikkre semmi rosszat nem fogsz látni, csak kapcsolatban "lakva" fogsz rájönni, hogy mégsem voltak olyan jó választások.
Ismerkedésnél senki nem a negatívumokkal indít.
Így részemről az összes kiesett.
Maradt a kedves, de szenvedélybeteg/hűtlen.
A többit nem igazán tudja titkolni. Úgy értem, a viselkedését.
8: megcsalás? Az az egyik legjobban titkolható, még kapcsolaton belül is.
Álszent? Éveken át képesek nem lebukni, hogy mást mondanak, mint amit cselekszenek.
Ezek még a szenvedélybetegségné is jobban titkolhatóak.
Egy szenvedélybeteggel elmész egy hosszú hétvégére, vagy csak egy teljes napos programra, és pár óra után látni fogod, hogy valami gáz van, hogy már a 4. sört issza, hogy rá-rásandít a telefonjára, hogy hogyan áll a meccs amire fogadott, hogy este rohan haza, mert megy a csapatjáték a neten.
Ezzel szemben egy megcsalóssal napokat tölthetsz, ha nem olyan hülye, hogy előtted fűzze be a pincérlányt, akkor évekig nem tudod meg.
9: arra utaltam, hogyha valakivel elmegyek első, második, harmadik randira.
Az feltűnik, ha arrogáns.
Feltűnik, ha nagyképű.
Az kiderül, ha gazdag és arra veri a mellét.
Így nyilván azt választom, aki kedves.
Mert róla csak utólag hull le a lepel, legyen hűtlen, függő, sittes, akármi.
A hangsúly ismerkedéskor azon van, hogy az illető hogy viselkedik. Ez alapján, engem a kedvesek fognának meg, nem az arrogáns bunkók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!