Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves vagyok, Pécsen élek, soha nem volt barátnőm, és szeretnék végre találni valakit. Nem tudom, hol lenne nagyobb esélyem, interneten, vagy a városban?
Figyelt kérdés
2020. febr. 19. 11:11
2/9 anonim válasza:
netezz a városban, a 100%-os hatásfok-bónuszért!
4/9 anonim válasza:
Bárhol, társkereső, tinder, kocsma, bolt, munkahely, koncert. Pécs azért elég nagy város.
5/9 anonim válasza:
A városban személyesen próbáld.
6/9 anonim válasza:
Nyugodtan próbálkozhatsz neten és személyesen is. A visszautaaítás se tantorítson el.
7/9 anonim válasza:
Őszintén, ha nagyon nincs más ötleted, spórolj és vegyél sportos kocsit használtan. Nem mindenkinek jön be de lesz akinek igen. Bátyámnak is bevált, 31 évesen meglett az első barátnője, 2 héttel a kocsivásárlás után. Tudom, hogy rohadt felszínes, de ha más lehetőséget nem látsz ez talán működik.
8/9 anonim válasza:
Az hogy lehet?! És miért csak most foglalkoztat a téma.
Amúgy tinder vagy menj el trafikba és próbálj ismerkedni.
9/9 anonim válasza:
4ezer fős településen élek, Pécs azért egy "cseppet" nagyobb, ne legyél már ilyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!