Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában ha interneten nagyon nagy a "szerelem", "vonzalom", akkor nagyobb vaslószínűséggel élőben már nem lesz semmi?

Figyelt kérdés
2016. szept. 2. 20:12
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

Nem látok összefüggést. Simán lehet bármilyen variáció. Lehet az is amit írsz, de az is, hogy nagy a netes szerelem és az "élő" is, de van olyan is mikor neten kicsi és élőben is - végül utolsó lehetőség, hogy kicsi volt neten és nagy élőben...

Én nem hiszem, hogy a két dolog összefüggene. Függ a pártól, a körülményektől meg még ki tudja mitől.

Szóval a válaszom erre, hogy "nincs összefüggés"!

2016. szept. 2. 20:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Nincs összefüggés.
2016. szept. 2. 20:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nincs ilyen törvényszerűség, ám az igaz, hogy minél inkább álmodozik valaki, a realitás talajától elrugaszkodva és beleszeret a saját fantáziájába, attól az ideáltól már szinte csak lejjebb van a keserű való világ és így nagyon könnyű kellemetlenül csalódni.
2016. szept. 2. 20:22
 4/8 anonim ***** válasza:

A neten sok idő van a fantàziálásra és a vetítésre. A személyes találkozónál sokkal több jön le az adott emberről, kisugárzás, stílus, mimika, illatok és a személyes összbenyomás által.

A kérdésre válaszolva 50-50 % , hogy kevésbé vagy jobban bejöttök majd egymásnak.

Sokszor van akik már komplex tervekkel állnak elő és mesés ideákat szövögetnek egy olyan emberrel akit még csak nem is láttak élőben.

Állj hozzá pozitívan, csak ne éld bele magad annyira, majd ha találkoztok több minden kiderül.

2016. szept. 2. 20:25
 5/8 anonim ***** válasza:

szerintem nagyobb az esely

a baratnomon latom

mindig a legjobb kepeit teszi fel, mindig a legvalasztekosabban 'beszel' es hetekig leveleznek es teljesen egymasra izgulnak az illetovel es eddig MINDEGYIK az elso randi utan eltunt mint Petofi a kodben, pedig az elbeszelese alapjan minden passzolt es abszolut egymasra izgultak, mar kandallos borozgatasrol beszelgettek...

pont azert amit elobb irtak, a szemelyes talalkozo hianya miatt az ember a fantaziajaval tolti meg a hianyzo reszeket es mikor vegre talalkozik a masikkal egy nagy csalodas az egesz, nem azert mert az illeto ilyen vagy olyan, hanem egyszeruen azert mert a kis fejecskejukben felepitettek egy modelt es a masik abba nem passzol bele

ne engedd, hogy "szerelemme" fajuljon a netes dolog, minel elobb tessek talalkozni! A baratnom tok csinos, okos, 5 nyelven beszel, de eddig mindig ugy talalkozott a pasikkal, hogy elotte hetekig (volt hogy honapig) huztak a szemelyes talalkozot es eddig egyik sem jott ossze, pedig magyar/spanyol/amerikaitol kezdve mindenfele nacioval talalkozott, szoval megcsak azt se lehet mondani, hogy a magyar fiuk a hibasak ;)

en mondtam neki tegyen fel smink nelkuli pizsamas kocos kepet, mert ha igy is kelleni fog valakinek, annak sminkkel/csiniben megjobban...

2016. szept. 2. 23:57
 6/8 anonim ***** válasza:

szerintem normális ember nem lesz szerelmes addig,amíg nem találkozik élőben az illetővel.

én is facebookon ismertem meg a párom és előtte voltak is randijaim onnan. nyilván aki facebookon szimpatikus volt,azzal találkoztam. de igazán élőben dől el,hogy mennyire működik a dolog.nem érdemes neten húzni

2016. szept. 3. 08:29
 7/8 Titusztitusz ***** válasza:
A két dolog között az égvilágon semmi összefüggés nincs...
2016. szept. 3. 08:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Azzal nem értek egyet, hogy a valóság csak rosszabb lehet mint amit előtte fantáziált az ember, mert én egyszer ismerkedtem neten egy sráccal, a képeken nem igazán tetszett de végülis aranyos volt meg jó volt vele dumálni és vagy 3 hónap után találkoztunk csak...hát majd lehidaltam annyira jól nézett ki és annyira erősen vonzódtam hozzá, sokkal jobb volt mint amilyennek képzeltem, pedig nagyon sokat álmodoztam róla milyen lehet és mindenféle pozitív tulajdonsággal felruháztam, de neki sikerült felülmúlnia mindezt. Hatalmas szerelem lett végül a dologból. Ami nagyon igaz hogy a képzelet és a valóság MÁS, de nem biztos hogy jobb vagy rosszabb, csak az a biztos hogy más:)Szóval nem lehet tudni mi lesz élőben, ezen nem is érdemes gondolkozni, hanem talizni kell és kiderül.
2016. szept. 4. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!