Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 35 feletti szingli férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 feletti szingli férfiak, ti hogy fogadjátok el az elmúlást, hogy egyre csak öregedtek (mint mindenki), egyre kevésbé jöttök be a nőknek (ha eddig még volt is kevéske sikeretek), egyre nagyobb az esély a forever alonra? Miközben majdnem mindenhol..

Figyelt kérdés
boldog párokat láttok (persze sok válást is)...
2021. febr. 22. 21:10
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
30: Én is hasonlóan gondolom, csak iszonyúan frusztrál, hogy másnak lazán összejön ez a kölcsönös vonzalom - működő kémia, ha többre nem is, legalább szexkapcsolatra, nekem meg semmi vagy szökőévente egyszer az említett nem működő/nem kölcsönös szerencsétlenkedés.
2021. febr. 23. 16:11
 32/45 anonim ***** válasza:
100%

Én is 30 éves nő vagyok, és pontosan ugyanez... mintha engem írtál volna le, komolyan :D

Egyszerűen semmi nem jön össze. Kb az elhanyagolt, válófélben lévő 40 -es pasikon kívül senkit nem érdeklek, nem tudom, miért.

Mondjuk nálam még hozzájön, hogy félénk vagyok, de hirtelen más extrát nem tudnék magamról mondani.

2021. febr. 23. 20:49
 33/45 anonim ***** válasza:
0%

32.

Mert ronda vagy :(

2021. febr. 24. 12:01
 34/45 anonim ***** válasza:
45%
És/vagy kövér.
2021. febr. 24. 15:16
 35/45 anonim ***** válasza:
73%

Nem vagyok se ronda, se kövér. Az utcán mindig beszólogatnak a pasik, sőt egyszer egy angol fotós srác is megkért, hogy hadd fotózzon le (random az utcán) :D

De ilyesmikből nem lesz párkapcsolat.

A külsőmmel semmi bajom, de nem csak ezen múlik a pártalálás.

2021. febr. 24. 20:02
 36/45 anonim ***** válasza:
68%
Nekem 30-tól indult be a csajozás igazán. Beértem, mint a jó bor. Lett lakás, kocsi, normális fizu. 14-54-ig aki mozog.
2021. febr. 25. 06:18
 37/45 anonim ***** válasza:
100%
Egyre kevésbé bejönni a nőknek?? Te miről beszélsz? Ahogy öregszel, egyre kifejlettebb a személyiséged, avagy egyre jobb vagy, vagy is egyre jobban kellesz.
2021. febr. 25. 08:37
 38/45 A kérdező kommentje:
Utolsó, én nem ezt látom, ha látszik egy pasin h öregedő (pl idpsebb az arcberendezése, kopaszodik), azonnal láthatatalan lesz a nőknél.
2021. febr. 25. 17:25
 39/45 anonim ***** válasza:
100%

38: nőként mondom ez hatalmas hülyeség.

Szerintem nagyon sok szexi pasi van még akár az ötvenes korosztályban is.

Harmincasként pedig pláne nem vágom, miről nyafogsz.

Az egyedüli ami taszító, az az ápolatlanság, na az nagyon visszavesz. De az nem kortól függ. Egy idősebb pasi sportoljon, ne piáljon és ne dohányozzon, meg ne mekis hulladék kaját toljon, és akkor tuti jó pasi marad még őszen is.

2021. febr. 25. 20:53
 40/45 anonim ***** válasza:

Én azt látom hogy a munkatársaim többsége elvált. A gyerekezéssel is csak szívnak. Havi 200 óra munka mellet meg nincs rá kapacitásom hogy ezzel foglalkozzak. Egyébként meg a munkám miatt egy csomó betegséget én is megkaptam. Rüh, Clostridium, Covid....Ez már önmagában problémát okozott.

Foglalkozzon az a párkapcsolatokkal akinek erre van ideje. Nekem nincs.

Pedig több visszajelzés szerint is jól nézek ki. Hát ok.

2021. febr. 26. 17:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!