Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 35 feletti szingli férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 feletti szingli férfiak, ti hogy fogadjátok el az elmúlást, hogy egyre csak öregedtek (mint mindenki), egyre kevésbé jöttök be a nőknek (ha eddig még volt is kevéske sikeretek), egyre nagyobb az esély a forever alonra? Miközben majdnem mindenhol..

Figyelt kérdés
boldog párokat láttok (persze sok válást is)...
2021. febr. 22. 21:10
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
74%

45 éves korom óta vagyok szingli. Eszem àgàban sincs összeköltözni senkivel. Azóta van èletem.

Szexre meg mindig van nő.

2021. febr. 23. 00:03
 12/45 anonim ***** válasza:
100%
10: Azért ennek ellentmond, hogy már kb. 1 éve itt van a nyakunkon és még az ország lakosságának a nagy része tartja magát. Mostanra pedig már oltóanyag is van, ha a saját immunrendszeredben nem bízol.
2021. febr. 23. 00:07
 13/45 anonim ***** válasza:
93%
Hát tudod, a lúzer létnek is megvannak a maga előnyei. Az egyik az, hogy mivel soha nem voltál sikeres, így ezt a sikerességet nem is tudod elveszíteni. 20 évesen se kellettél a nőknek és most sem. Magyarul semmi nem lett rosszabb. Ellenben ha véletlenül mégis összejön valami, az már egy határozott fejlődés.:)
2021. febr. 23. 00:33
 14/45 A kérdező kommentje:
Jaja.
2021. febr. 23. 06:30
 15/45 anonim ***** válasza:
100%

Tizenhárom éve váltam el. Teljesen egészséges vagyok és kiegyensúlyozott,nyugodt és persze nem vonulnék kolostorba...

Soha többé nővel tartós párkapcsolat !

2021. febr. 23. 06:33
 16/45 anonim ***** válasza:
100%
Én nem látok boldog párokat. A fakebukra kipakolt esküvői fotókat hagyjuk, ők is elválnak pár éven belül. A mai nők borzasztók, mindenhol a külsőség, meg a pénz számít. Persze szépek, csinosak, de normális kapcsolatra abszolút alkalmatlanok, akinek nem inge, ne vegye. Mindenki megcsal mindenkit, félrelépés, pasizás, kavarás, sose éltünk ilyen rossz korban.
2021. febr. 23. 07:02
 17/45 anonim ***** válasza:
85%
Ráadásul a magukat konzervatívnak beállító nőkről is ki szoktak derülni cifra dolgok. Úgyhogy már én sem bízom senkiben.
2021. febr. 23. 07:32
 18/45 anonim ***** válasza:
100%
Ja és én sem látok boldog párokat. Pláne covid idején, mindenki feszült, sokan szétmennek, távkapcsolatok meg bedőlnek. Ami pedig nem, ott latszik csak erőlködnek hogy bennemaradjanak, mert érdekük.
2021. febr. 23. 07:35
 19/45 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem is f*s majdnem minden kapcsolat. Facebook - on meg színészkednek.
2021. febr. 23. 08:47
 20/45 anonim ***** válasza:
87%
Én 37 vagyok, de 30-nak néznek, mert jó a genetikám, kisfiús az arcom és egészségesen is élek (edzés, táplálkozás, nem iszom, stb). Múltkor voltam egy 23 éves lánnyal. Jól vagyok, köszönöm szépen!
2021. febr. 23. 09:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!