Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy a nő azt mondja neki nem kell gazdag pasi,mmondom jaj de jó akkor én kellek neked van 10 millio forintos adósságom és mamahotelban lakom, aztán elkezd fanyalogni?

Figyelt kérdés
mert kiderul, hogy neki valami vidéki szegény paraszt kell aki 15 millios házban lakik, 1 millios öreg autoja van s maga feji a reggeli kávéjához a tejet a 3 milliós tehenéből?
2021. febr. 16. 17:43
 191/209 A kérdező kommentje:
pontosan annyit amennyit te értél volna el olyan helyzetben.
2021. febr. 17. 13:58
 192/209 anonim ***** válasza:
100%

Nem válaszoltál.

Én például hitel nélkül rendelkezem két mesterdiplomával és kettő felsőfokú nyelvvizsgával (jelenleg készülök a harmadik középfokomra).

2021. febr. 17. 14:00
 193/209 anonim ***** válasza:
100%

Tehát megtudtuk tőle, hogy ha az emelt érettségikre anno azért tanultam éjjel nappal, hogy az ő 170 ezer forintos fizetéséből levont adóból majd finanszírozzák az oktatásomat:D

Az érettségi amúgy tudod mi?

2021. febr. 17. 14:00
 194/209 A kérdező kommentje:
nem 170 ezer forint a fizetésem. és oké hogy rendelkezel mindezzel, lehet ép te vagy az a hozzászolo akinek a legnagyobb problémája két hét korház volt, vagy ha nem te vagy az akkor is kb ez a helyzeted. ez azonban nem jelenti azt, hogy aki nem ennyire szerencsés mint te abba bele kell rugnod nagyképuen. ez téged minősit, s ez olyan hiányosság, amit egyetemen nem tanitanak, meg is látszik.
2021. febr. 17. 14:05
 195/209 anonim ***** válasza:
100%
Na én kitöröltem ezt a kérdést a válaszaim közül. Légy boldog a jobbkezeddle, mert édesasanyádon kívül más nő nem fog a közeledbe menni (prostikat leszámítva), aztán úgyis látok még tőled kérdéseket, mert eből áll a nyomorult életed.
2021. febr. 17. 14:07
 196/209 A kérdező kommentje:
már minősitetted magadat, távozhatsz
2021. febr. 17. 14:07
 197/209 anonim ***** válasza:
100%

A tanulás nem szerencse kérdése. Neked is ott volt a lehetőség. Nincs azzal baj, hogy neked nem jott ossze , de ne a noket hibaztasd erte, meg a tarsadalmat.....hogy nincs diplomád meg nőd

(Egy diplomam van, 3 nyelven beszelek, és jó fizetésem van - ezt irigyled, de persze a belefektetett energiát már valahogy nem)

2021. febr. 17. 14:09
 198/209 anonim ***** válasza:
100%

#197 vagyok

31 N (es végig gályáztam az egyetemet)

2021. febr. 17. 14:10
 199/209 anonim ***** válasza:

"már minősitetted magadat, távozhatsz"

már minősitetted magadat, távozhatsz

2021. febr. 17. 14:10
 200/209 A kérdező kommentje:
az hogy valaki 2 hétig beteg vagy tovább az bizony gyakran szerencse kérdése.
2021. febr. 17. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!