Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy a nő azt mondja neki nem kell gazdag pasi,mmondom jaj de jó akkor én kellek neked van 10 millio forintos adósságom és mamahotelban lakom, aztán elkezd fanyalogni?
Nem válaszoltál.
Én például hitel nélkül rendelkezem két mesterdiplomával és kettő felsőfokú nyelvvizsgával (jelenleg készülök a harmadik középfokomra).
Tehát megtudtuk tőle, hogy ha az emelt érettségikre anno azért tanultam éjjel nappal, hogy az ő 170 ezer forintos fizetéséből levont adóból majd finanszírozzák az oktatásomat:D
Az érettségi amúgy tudod mi?
A tanulás nem szerencse kérdése. Neked is ott volt a lehetőség. Nincs azzal baj, hogy neked nem jott ossze , de ne a noket hibaztasd erte, meg a tarsadalmat.....hogy nincs diplomád meg nőd
(Egy diplomam van, 3 nyelven beszelek, és jó fizetésem van - ezt irigyled, de persze a belefektetett energiát már valahogy nem)
#197 vagyok
31 N (es végig gályáztam az egyetemet)
"már minősitetted magadat, távozhatsz"
már minősitetted magadat, távozhatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!