Mi a véleményetek/tapasztalatotok a mai új gazdagokról?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 30. 14:22
1/4 anonim válasza:
Hála az égnek, hogy vannak, így legalább látom, hogy valamivel igenis lehet előre jutni itt is, tehát mégsem lehet egy olyan vacak hely.
2/4 anonim válasza:
Akik vissza élnek vele azok dögöljenek meg akik becsületesen szerezték a pénzt és nem élnek vele vissza és nem verik magukat szok éljenek boldogan, röviden ennyi!
3/4 anonim válasza:
Én azt nem értettem sosem, hogy mért feltételezi az emberek többsége, hogy tisztességesen nem lehet meggazdagodni? Mi a feleségemmel vért izzadva gazdagodtunk meg, és soha nem jutott volna/nem is jutna most sem eszünkbe mást megkárosítani.
Én azt gondolom, hogy azoknak a többsége, akik meggazdagodtak, tisztességesen és nagyon sok munkával tették.
Az előttem szólóval egyetértek. Erre verni magát bárkinek... Elég bicskanyitogató dolog. A pénz egy eszköz. Valakinek sok "eszköze van", valakinek kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!