Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy a nő azt mondja neki nem kell gazdag pasi,mmondom jaj de jó akkor én kellek neked van 10 millio forintos adósságom és mamahotelban lakom, aztán elkezd fanyalogni?
"de nem lesz tőle nagy a pofám, mint nektek, ez nagy kulönbség. mert végigközdöttem mellette nélkule egy életet"
biztos hasznád veszed majd ennek 50 évesen egyedül
nem igazán értem egyébként hogy ez az örökség hogy ide...? Mi miatt számít ez?
"ugy jön ide hogy cáfolja a joslataitokat."
milyen jóslatokat?
Fú ez de elmebeteg:D Azt a krva életbe. NEM TOLTAK ALÁM SEMMIT, ÉS ÉVEK ÓTA FIZETEM AZADÓT, AMIBŐL MÁR BŐVEN VISSZAJÖTT AZ OKTATÁSOM ÁRA, TE NYOMORULT.
Megértetted?
""ugy jön ide hogy cáfolja a joslataitokat."
milyen jóslatokat?" mi lenne ha olvasnád is a kérdéshez irt ökörségeket válaszolgatás mellett.. igy mi értelme van az egésznek?
"Fú ez de elmebeteg:D Azt a krva életbe. NEM TOLTAK ALÁM SEMMIT, ÉS ÉVEK ÓTA FIZETEM AZADÓT, AMIBŐL MÁR BŐVEN VISSZAJÖTT AZ OKTATÁSOM ÁRA, TE NYOMORULT.
Megértetted?"
és erre tanitottak, hogy igy viselkedj? és hány évig foglaltad el ehhez a helyet normális emberek elől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!