Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy a nő azt mondja neki nem kell gazdag pasi,mmondom jaj de jó akkor én kellek neked van 10 millio forintos adósságom és mamahotelban lakom, aztán elkezd fanyalogni?

Figyelt kérdés
mert kiderul, hogy neki valami vidéki szegény paraszt kell aki 15 millios házban lakik, 1 millios öreg autoja van s maga feji a reggeli kávéjához a tejet a 3 milliós tehenéből?
2021. febr. 16. 17:43
 171/209 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt az én mostani adómból van, csillagom. Ki ne találd már hogy te finanszíroztad az oktatásomat, te selejt:D
2021. febr. 17. 13:33
 172/209 anonim ***** válasza:
100%

"de nem lesz tőle nagy a pofám, mint nektek, ez nagy kulönbség. mert végigközdöttem mellette nélkule egy életet"

biztos hasznád veszed majd ennek 50 évesen egyedül

nem igazán értem egyébként hogy ez az örökség hogy ide...? Mi miatt számít ez?

2021. febr. 17. 13:38
 173/209 A kérdező kommentje:
ugy látom nem ismered a társadalom muködését. a dolgozoktol levont adóból finanszirozzák az "ingyenes" oktatást. és minnél több diplomás okostojás lesz annál több megy el a költségvetésből erre. s annál kevesebb ideig dolgoznak és fizetnek adót ők, minnél tovább tanulnak.
2021. febr. 17. 13:40
 174/209 A kérdező kommentje:
"nem igazán értem egyébként hogy ez az örökség hogy ide...? Mi miatt számít ez?" ugy jön ide hogy cáfolja a joslataitokat.
2021. febr. 17. 13:40
 175/209 A kérdező kommentje:
valamint azt is megmutatja hogy nem csak a ti seggetek alá lehet tolni ezt azt, más is kerulhet ilyen helyzetbe, max nem fiatalon
2021. febr. 17. 13:41
 176/209 anonim ***** válasza:

"ugy jön ide hogy cáfolja a joslataitokat."

milyen jóslatokat?

2021. febr. 17. 13:42
 177/209 anonim ***** válasza:
100%

Fú ez de elmebeteg:D Azt a krva életbe. NEM TOLTAK ALÁM SEMMIT, ÉS ÉVEK ÓTA FIZETEM AZADÓT, AMIBŐL MÁR BŐVEN VISSZAJÖTT AZ OKTATÁSOM ÁRA, TE NYOMORULT.

Megértetted?

2021. febr. 17. 13:43
 178/209 A kérdező kommentje:

""ugy jön ide hogy cáfolja a joslataitokat."

milyen jóslatokat?" mi lenne ha olvasnád is a kérdéshez irt ökörségeket válaszolgatás mellett.. igy mi értelme van az egésznek?

2021. febr. 17. 13:46
 179/209 A kérdező kommentje:

"Fú ez de elmebeteg:D Azt a krva életbe. NEM TOLTAK ALÁM SEMMIT, ÉS ÉVEK ÓTA FIZETEM AZADÓT, AMIBŐL MÁR BŐVEN VISSZAJÖTT AZ OKTATÁSOM ÁRA, TE NYOMORULT.

Megértetted?"

és erre tanitottak, hogy igy viselkedj? és hány évig foglaltad el ehhez a helyet normális emberek elől?

2021. febr. 17. 13:46
 180/209 anonim ***** válasza:
100%
Egy normális ember be tud kerülni, ha elég jó hozzá.
2021. febr. 17. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!