Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy a nő azt mondja neki nem kell gazdag pasi,mmondom jaj de jó akkor én kellek neked van 10 millio forintos adósságom és mamahotelban lakom, aztán elkezd fanyalogni?
Figyelt kérdés
mert kiderul, hogy neki valami vidéki szegény paraszt kell aki 15 millios házban lakik, 1 millios öreg autoja van s maga feji a reggeli kávéjához a tejet a 3 milliós tehenéből?2021. febr. 16. 17:43
121/209 A kérdező kommentje:
"Szóval a világon csak gazdagok és csak milliós tartózással rendelkezők vannak? Mert a kérdés feltétel ezt sejteti annak ellenére, hogy ez hülyeség" nem mindenkinek sejteti ezt. Hogy neked igen arrol megintcsak nem én tehetek.
2021. febr. 17. 11:15
122/209 A kérdező kommentje:
nem olyan nehéz isztában lenni azzal hogy nem csak nulla és 6 számjegyu vagy afölötti számok vannak hanem van egy kettő három négy és 5 számjegyu szám is.
2021. febr. 17. 11:17
123/209 anonim válasza:
120-as amúgy nem tudom mit kell bántani a kérdezőt. Szegény csak annyit kér, hogy a nő fizesse ki a 10 milliós tartozását, és szeresse annak ellenére, hogy ronda és életképtelen. Cserébe adja a csodaszép lelkét! Hát ez mindent megér!
124/209 A kérdező kommentje:
"Ez történik akkor, amikor alaptalanul ítélkezel. Ugyanis a barátom nem milliomos, de egy penny adóssága sincsen. Hűha." nem is adosságrol beszéltem. Amikor rádöbben ki és mi vagy vagy meglép majd vagy kihasznál, attol fuggően mennyire tisztességes.
2021. febr. 17. 11:18
125/209 anonim válasza:
Rádöbben mire is? Hogy jót szórakoztam rajtad? Tudja, lefordítgattam neki pár válaszodat és jót szórakozott rajtuk. Ezért köszi, mert kicsit le volt hangolva.
126/209 A kérdező kommentje:
arra döbben majd rá hogy nem vagy korrekt ember. elöbb utobb kibujik a szög a zsákbol.
2021. febr. 17. 11:21
127/209 anonim válasza:
Igazad van! Kérdező, hova utaljak?
128/209 anonim válasza:
Szóval aki nem úgy gondolkodik, ahogy te hiszed, az már nem korrekt ember? Persze, persze. Egyezzünk meg annyiban, hogy oktalanul ítélkezni egy buta dolog. ;)
129/209 A kérdező kommentje:
ideig oráig megy a megjátszás, de nem örökké. vagy ép támad valami nehézsége s akkor te hagyod ott. ez másik lehetőség, ez már kiderult, hogy ilyen érdek ember vagy.
2021. febr. 17. 11:23
130/209 A kérdező kommentje:
a korrektség nem gondolkodás hanem viselkedés kérdése. megint alapfogalmak jelentésén akadunk el.
2021. febr. 17. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!