Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy a nő azt mondja neki nem kell gazdag pasi,mmondom jaj de jó akkor én kellek neked van 10 millio forintos adósságom és mamahotelban lakom, aztán elkezd fanyalogni?
Buksi, te nem azt írtad le, hogy mire költötted, hanem, hogy milyen módon. A kettő nem ugyanazt jelenti.
Látom nem térült meg az oktatásodra szánt pénz.
Bámulatos, hogy egy ilyen egyszerű kérdésre sem tudsz válaszolni. Amit te az egyes pontban válaszoltál, az egyáltalán nem válasz a kérdésemre. Nem azt kérdeztem, miért itt tetted fel a kérdés. Én a mögöttes szándékra voltam kíváncsi. Vagy ostoba vagy, vagy szándékosan játszod a butát már a kérdésben is. Te is beláthatod, nem is igen reagáltál rá, hogy a nem gazdag nem azt jelenti, hogy eladósodott. Attól a csaj még nem golddigger, hogy nem akar egy eladósodott emberrel össze jönni, ez szíve joga.
Hogy ez történt veled, az szomorú, de amikor felhívtuk a figyelmedet, hogy erre nem lehet családot alapítani, megint adtál egy nagyon buta (vagy troll?) választ.
Nem értetted meg, hogy vagy 20 évig fizeted ezt a hitelt és akkor nem lesz családalapítás, tehát a nő jogosan nem akar tőled semmit, vagy olyan jó melód van, hogy 5 év. Utána viszont nem biztos, hogy rögtön egy közös lakáshitel lesz az első amit majd be akarsz vállalni.
Szerintem engedd el ezt a nőt és ne háborogj azon, hogy sok ember nemet mond egy hitellel rendelkezőre, nemtől függetlenül. Fizesd azt a hitelt, és ha jó munkád van, akkor az előbb utóbb úgyis magával hozza, hogy ki tudsz evickélni az anyagi problémáidból. Remélem tényleg megérte ekkora kockázatot vállalni, mert ha csak valami 200-300 ezer között keresel, akkor nem érte meg a befektetés. Ezt te is tudod, ugye? Ha nem keresel fél milliót egy hónapban, nem érte meg.
mögöttes szándék csak akkor lesz ha beleképzelsz ilyesmit. eddig ebben jo voltál, hogyhogy most nem megy?
családalapitásrol nem volt szo, ezt megint ti képzeltéek ide, akkor még ment.
a bedőlt hitel nem hitel fizetést jelent. milyen bufé szakon végeztél hogy ezt se tudod?
aranyáso nő el nem engedése fel se merul bennem, meghagyom az ilyent nektek, megérdemlitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!