Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy a nő azt mondja neki nem kell gazdag pasi,mmondom jaj de jó akkor én kellek neked van 10 millio forintos adósságom és mamahotelban lakom, aztán elkezd fanyalogni?

Figyelt kérdés
mert kiderul, hogy neki valami vidéki szegény paraszt kell aki 15 millios házban lakik, 1 millios öreg autoja van s maga feji a reggeli kávéjához a tejet a 3 milliós tehenéből?
2021. febr. 16. 17:43
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/209 A kérdező kommentje:
Elöbb ki kell dobni a hozzátok hasonlo piocákat s ti kiválo gyakorloterep vagytok erre, megtanulni, hogyan kell a fajtátokkal bánni.
2021. febr. 17. 10:24
 92/209 anonim ***** válasza:
100%
Értem, hogy oktatásra, de azon belül hogy? Mégis miféle módokon tudtál ennyi hitelt felhalmozni úgy, hogy az állítólag tanulás nem térült meg, hiszen nem tudtad visszafizetni.
2021. febr. 17. 10:34
 93/209 anonim ***** válasza:
100%
#35 Én nem jelentettelek, összesen 3 választ írtam. Ha annyi eszed sincs, hogy megértsd, másnak is van ugyanennyi százaléka és nem csak egy ember szól itt hozzá, tényleg kár volt oktatásra költeni a pénzt.
2021. febr. 17. 10:34
 94/209 A kérdező kommentje:
Elobb utobb te is jelentenel, mi masert venned fel ezt a stilust? Ha korrekt ember lennelneleve nem ilyen stilusban irnal.
2021. febr. 17. 10:36
 95/209 A kérdező kommentje:
92 de hisz leirtam majdnem a fele arfolyamdiferencia s majdnem a fele kamat. Az eredeti osszeg minimalis volt.
2021. febr. 17. 10:37
 96/209 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem ez érdekel, hanem az oktatáson belül mégis mire költöttél, hogy ekkora adósságod lett.
2021. febr. 17. 10:38
 97/209 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy fáj az igazság, de azért tedd már félre egy kicsit a sértett egódat. Te magad provokálod ki az ilyen válaszokat. Nézd már meg a kérdésedet és gondolkodj el két dolgon:

1. Milyen célból tetted fel a kérdést?

2. Ha nem vagy képes szembe nézni a válaszokkal, miért kérdezel?

Az egyes kérdés fontosabb. Mi volt a célod?

2021. febr. 17. 10:38
 98/209 A kérdező kommentje:
"Még mindig nem ez érdekel, hanem az oktatáson belül mégis mire költöttél, hogy ekkora adósságod lett." Te jo ég neked hányszor kéne elmagyarázni, hogy egyszer megértsd? Alighanem akárhányszor irnám le ujra meg ujra, nem értenéd meg azt a mondatot.
2021. febr. 17. 10:49
 99/209 A kérdező kommentje:

1. A kérdést azért tettem fel, mert egyszer már megtörtént az hogy itt nem csak trollok válaszoltak, igy nem zárható ki, hogy ez megismétlődik.

2. A spekulativ trollkodás nem válasz, inkább az önfényezéshez van köze. Van aki attol érzi többnek magát ha bajba levő emberekbe belerughat. Az a legjobb amikor az ilyen ember önként távozik, ez részben már megtörtént.

2021. febr. 17. 10:52
 100/209 anonim ***** válasza:
100%

Ha válaszolnál, azt nem bánnám.

Valahogy nekem se az alapképzés, se a mesterképzés, se kettő nyelvtanfolyam, se egy gyakornoki képzés nem okozott egy forint hitelt se. Az előbbi kettő meg biztosan nem rúg fel 10 millióig.

2021. febr. 17. 10:54
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!