Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy a nő azt mondja neki nem kell gazdag pasi,mmondom jaj de jó akkor én kellek neked van 10 millio forintos adósságom és mamahotelban lakom, aztán elkezd fanyalogni?
Tudom, hogy fáj az igazság, de azért tedd már félre egy kicsit a sértett egódat. Te magad provokálod ki az ilyen válaszokat. Nézd már meg a kérdésedet és gondolkodj el két dolgon:
1. Milyen célból tetted fel a kérdést?
2. Ha nem vagy képes szembe nézni a válaszokkal, miért kérdezel?
Az egyes kérdés fontosabb. Mi volt a célod?
1. A kérdést azért tettem fel, mert egyszer már megtörtént az hogy itt nem csak trollok válaszoltak, igy nem zárható ki, hogy ez megismétlődik.
2. A spekulativ trollkodás nem válasz, inkább az önfényezéshez van köze. Van aki attol érzi többnek magát ha bajba levő emberekbe belerughat. Az a legjobb amikor az ilyen ember önként távozik, ez részben már megtörtént.
Ha válaszolnál, azt nem bánnám.
Valahogy nekem se az alapképzés, se a mesterképzés, se kettő nyelvtanfolyam, se egy gyakornoki képzés nem okozott egy forint hitelt se. Az előbbi kettő meg biztosan nem rúg fel 10 millióig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!