Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy a nő azt mondja neki nem kell gazdag pasi,mmondom jaj de jó akkor én kellek neked van 10 millio forintos adósságom és mamahotelban lakom, aztán elkezd fanyalogni?
Kérdező, ha normális ember lennél, normális lenne a stílusod, de nem az. Ha nem provokáció lenne, akkor értelmesen leírnád, mennyit vettél fel, mire és ez most sajnos -10 millió.
Egyszerűen nevetséges, hogy ezt nem vagy képes leírni, de megsértődsz, ha az itt kommentelők, megjegyzem teljesen jogosan arra következtetnek, hogy nem megtérülő, értelmes dologra vetted fel. És még tőlük várod el, hogy empatikus módon megelőlegezzék neked azt, hogy van pénzügyi kultúrád. De te sem tudsz egyetlen normális példát leírni, mire okés felhalmozni egy 10 millás adósságot, ami mondjuk nem ingatlan.
Jó, lehet hogy volt egy céged ami mondjuk bedőlt a vírus alatt, de akkor meséld el ezt. Te itt csak játszod az agyad, és homályosan arra akarsz utalgatni hogy minden nő pénzéhes mert nem akarnak eladósodott pasit, aztán amikor jönnek a normális kérdések, hárítasz mert az egész csak kitalált sztori.
Nincs már nagyon itt miről beszélni, s a következővel én az én részemről zárom is a "beszélgetést".
A, tényleg csak troll vagy, s provokáció miatt én is jelentettem a kérdést
B, azon emberek közé tartozol, akik életük végéig hazudnak saját maguknak, szinte mindenről, meg hogy ők a jók és okosak, de mégsincs senkijük, míg mindenki más (főleg akinek van), pedig a (városi) paraszt és buta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!