Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy a nő azt mondja neki nem kell gazdag pasi,mmondom jaj de jó akkor én kellek neked van 10 millio forintos adósságom és mamahotelban lakom, aztán elkezd fanyalogni?
Mikor anyukád ad puszit, az nem számít :S
Ja és javítom maga, vonzó nő:D
Kedves kérdező, akkor fussunk neki még egyszer, mert látom hogy az értelmes kérdésekre és felvetésekre nem reagálsz:
Attól, hogy valaki nem akar adósságot kapni egy kapcsolatba: nem aranyásó.
Én a lakásomat vittem anno egy kapcsolatba, a volt férjemnek, aki idősebb is volt nálam 7 évvel, csak egy lepukkant autója volt. De legalább nem volt adóssága. Az, hogy értelmes pénzügyi hozzáállást várunk el egy férfitól (is) nem aranyásás. Újra kérdezem, mert cselesen nem válaszoltál: megkeresel fél millió forintot egy hónapban? Ha a válasz nem, akkor sajnos nem érte meg ez a durva hitel. Mert ha mondjuk 250 ezret keresel, akkor 40 év alatt keresed meg ezt a 10 milliót. És ez csak a hitel. Nem érte meg. Mert akkor tanulás nélkül, pl gyári munkával is tudnál ennyit keresni és nem lenne hiteled, tehát ez a pénz a zsebedben is maradna.
Vicces amúgy, hogy te aranyásózol másokat, de eltapsolsz 10 millát a semmire és azzal takarózol, hogy úgyis fogsz örökölni. Gratulálok, nagyon felelős anyagi gondolkodás.
Nem volt szo adossag kapasarol, ezt is te kepzelted hozza.
10 millio eltapsolasarol se volt szo, de ezt mar harmadszor irom le.
Durva hitelrol se volt szo. Ne csodalkozzatok ha nem valaszolok amikor az történik, hogy hulyesegeket talaltok ki, majd megkerdezitek.
Nálam ez kizáró ok lenne!
Mire alaloznék igy vele? A semmire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!