Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy a nő azt mondja neki nem kell gazdag pasi,mmondom jaj de jó akkor én kellek neked van 10 millio forintos adósságom és mamahotelban lakom, aztán elkezd fanyalogni?

Figyelt kérdés
mert kiderul, hogy neki valami vidéki szegény paraszt kell aki 15 millios házban lakik, 1 millios öreg autoja van s maga feji a reggeli kávéjához a tejet a 3 milliós tehenéből?
2021. febr. 16. 17:43
 181/209 anonim ***** válasza:
100%

gondolom az általános iskolai oktatásodra kellett felvenned hitelt, hogy a nyolc osztályt kijárd. Egy szánalmas troll vagy, aki erre veri a megtippelem, 12 centis farkát. Szép nő soha az életben nem fog veled szóba állni, max akkor ha fizetsz, és az fogja kitölteni a nyomorúságos életedet, hogy ezen az oldalon siránkozol. Egy beteg állat vagy.

Csókollak!

2021. febr. 17. 13:49
 182/209 anonim ***** válasza:
100%

"A tőlem levont adobol van az ingyenes oktatásod, ennyi"

én is állami képzésre mentem (mert semmi pénzem nem volt induláskor) (ja és a Te adódból KÖSZI LOL, azóta annak az adónak már a többszöröse le lett vonva az én fizumból, de ez persze már mellekés, azért köszi Neked hogy kifizetted), csak én szándékosan olyan képzést végeztem, amit tudok is kamatoztatni, ENNYI

"de nem lesz tőle nagy a pofám"

engem totál hidegen hagy az örökség a szüleimtől, ez már azt jelentené, hogy nagy a pofám emiatt?

a fenti képzés megszerzése után ebben dolgozok, saját magam tartom fenn, nem igazán foglalkoztat az örökség... kapok valamikor majd 20 éve múlva egy házat? azt mit csináljak vele? eladom, aztán abból elmegyek nyaralgatni, szintén 20 éve múlva? nagyon kecsegtető, mondhatom

2021. febr. 17. 13:49
 183/209 anonim ***** válasza:
100%
A te oktatásodat is ő fizette?:D Érdekes, gyanítom keres vagy 170 ezret, és az ő adójából fizetik az egész ország iskoláztatását:D Csak sajnos ő volt annyira fogyatékos, hogy nem tudott állami helyre bekerülni. Hova is? Könyvkötő OKJ-re? Csak mert ezt sosem árulta el.
2021. febr. 17. 13:51
 184/209 A kérdező kommentje:
"azóta annak az adónak már a többszöröse le lett vonva az én fizumból" és azéból szerinted nem, aki nem ment állami ingyenes képzésre? és a képzés alatt mennyi is lett levonva? ugy teszel mintha ez valami plusz lenne amit csak te fizetsz ki s nem fizetné ki az is aki nem vette igénybe azt, amit te nem. szomoru hogy az a nagy képzés csak erre volt elég.
2021. febr. 17. 13:54
 185/209 A kérdező kommentje:

"gondolom az általános iskolai oktatásodra kellett felvenned hitelt, hogy a nyolc osztályt kijárd. Egy szánalmas troll vagy, aki erre veri a megtippelem, 12 centis farkát. Szép nő soha az életben nem fog veled szóba állni, max akkor ha fizetsz, és az fogja kitölteni a nyomorúságos életedet, hogy ezen az oldalon siránkozol. Egy beteg állat vagy."

szoval ezt egyetemen tanitják. ujabb példa hogy mit ér egy diploma

2021. febr. 17. 13:55
 186/209 anonim ***** válasza:
100%
Neked milyen papírod is van, aminek a megszerzésére milliókat vettél fel?
2021. febr. 17. 13:55
 187/209 anonim ***** válasza:
100%
Najó én már csak röhögni tudok ezen a Lipótmező-szökevényen:D
2021. febr. 17. 13:56
 188/209 A kérdező kommentje:
szoval a papir számit. na igen ez most sokat elárult.
2021. febr. 17. 13:57
 189/209 A kérdező kommentje:
már értem, miért van szukség ekkora pofára...
 190/209 anonim ***** válasza:
100%
Megérte az oktatásod? Mit értél el vele?

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!