Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy a nő azt mondja neki nem kell gazdag pasi,mmondom jaj de jó akkor én kellek neked van 10 millio forintos adósságom és mamahotelban lakom, aztán elkezd fanyalogni?
Figyelt kérdés
mert kiderul, hogy neki valami vidéki szegény paraszt kell aki 15 millios házban lakik, 1 millios öreg autoja van s maga feji a reggeli kávéjához a tejet a 3 milliós tehenéből?2021. febr. 16. 17:43
161/209 anonim válasza:
Engem felvettek államilag támogatott helyre az egyetemre, és magamnak vettem a kocsimat. Lakásra gyűjtök jelenleg. Köszönöm kérdésedet!
162/209 anonim válasza:
es attol, hogy egy nő megnézi a pasi tárcáját, még nem lesz aranyáso!
163/209 A kérdező kommentje:
azért nem minden nő a pasira alapoz.
2021. febr. 17. 13:14
164/209 A kérdező kommentje:
"es attol, hogy egy nő megnézi a pasi tárcáját, még nem lesz aranyáso!" pontosan ezt nevezik annak
2021. febr. 17. 13:14
165/209 anonim válasza:
ah, ismét egy kedvenc
aki nem marad szegény mire eléri egy kort, az biztos csak azért van, mert a szülő pénzeli... véletlen se azért, mert esetleg gyk-n sírás helyett inkább törtetett előre
166/209 anonim válasza:
Amúgy most dicsekedett az előbb, hogy neki az örökséggel pénz lesz a segge alá tolva:D
167/209 A kérdező kommentje:
de nem lesz tőle nagy a pofám, mint nektek, ez nagy kulönbség. mert végigközdöttem mellette nélkule egy életet
2021. febr. 17. 13:22
168/209 anonim válasza:
Nagyon szépen elsuhant a figyelmed afelett, hogy én is mindent magamnak veszek meg. A szleim nem fizettek se tandíjat, se Erasmust, se kocsit, se lakást. Ilyenkor mi van?
169/209 A kérdező kommentje:
"aki nem marad szegény mire eléri egy kort, az biztos csak azért van, mert a szülő pénzeli... véletlen se azért, mert esetleg gyk-n sírás helyett inkább törtetett előre" nem ugy néz ki mintha ezt a kort elértétek volna, nagyon ugy néz inkább ki hogy ennek a java még hátra van
2021. febr. 17. 13:24
170/209 A kérdező kommentje:
"Nagyon szépen elsuhant a figyelmed afelett, hogy én is mindent magamnak veszek meg. A szleim nem fizettek se tandíjat, se Erasmust, se kocsit, se lakást. Ilyenkor mi van?"
A tőlem levont adobol van az ingyenes oktatásod, ennyi
2021. febr. 17. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!