Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan szerezhetnek magamnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezhetnek magamnak ilyen lanyt?

Figyelt kérdés

[link]

Amugy jol nezek ki, de hozza hasonlo lannyal meg nem volt dolgom.

2021. febr. 14. 21:24
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim válasza:
Úgy tűnik reggel elfelejtetted bevenni a bogyoidat amiket az orvos irt fel. Vagy ha még nem írt fel, majd fog! Én semmilyen kepet nem küldtem magamról, hülye lennék valami idegen embernek kepet küldözgetni magamról. És hat nem azért, de azok akik ezt csinaljak( hogy gyakori kérdéseken ilyen kerdeseket tesznek fel, ráadásul úgy indítanak hogy szerintük önmaguk szépnek számít) egy gép előtt tespedő, nem túl intelligens ember. Vagy rosszabb esetben 2 liter hajzselének a hajadra pakolásával inditod a napod, nem is tudom hogy melyik a rosszabb... Sajnalom hogy nincs jobb dolgod mint ehhez hasonló lányt/nőt keresni...
2021. febr. 15. 21:58
 42/62 A kérdező kommentje:

xD nem kuldtel hat persze... :D

Nem tudom mire szamitottal, csupan oszinte voltam...kulsoleg nem tetszel (nagyon nem :D), meg hogy modell ugynoksegek kerestek teged LOL

amugy eskuszom birlak ;)

2021. febr. 15. 22:07
 43/62 anonim válasza:
Milyen szerencse! Pont egy új barátra van szükségem.... kar hogy ezt benned nem találtam meg....
2021. febr. 15. 22:09
 44/62 anonim válasza:
És valóban nem vagyok olyan mint az a nő, de nem is szeretnék olyan lenni, alacsonyabb is vagyok nála, és a hajam is világosabb. Dehát ugye ízlések és pofonok ;)
2021. febr. 15. 22:12
 45/62 anonim ***** válasza:
Hat figyi, talan azert nem linkelunk kepet, mert a legtobbunk nem szokott ismeretleneket fotozni az utcan vagy ugy egyebkent barhol..
2021. febr. 15. 22:15
 46/62 A kérdező kommentje:

:D :D :D

Egyebkent mibol gondolod hogy "csak" baratkozni akarok veled?

Tobbszor irtam mar hogy beledszerettem ;) kosz hogy figyelsz ram :(

:D

2021. febr. 15. 22:17
 47/62 anonim válasza:

:)) nagyon szívesen, máskor is figyelek majd ennyire. Várom az uzeneteid😂😂 egyébként meg tényleg mit akarsz vad idegen emberektől, hogy fotozgassák az embereket, hátha majd valaki megtetszik neked és zaklathatod

Egyébként meg mostmár tényleg érdekel hogy hány éves vagy

2021. febr. 15. 22:27
 48/62 anonim válasza:
Csak mert van egy adott kor ami után ez már gáz
2021. febr. 15. 22:34
 49/62 A kérdező kommentje:

:D

Pontosan ezt, nem is ertem mi ebben annyira fura/ijeszto... :D

Hat persze hogy erdekel... ;)

2021. febr. 15. 22:37
 50/62 anonim válasza:
hát vajon mi furcsa ebben....hmmm...végülis én is biztosan örülnék, ha idegenek fotózgatnának az utcán, majd a tudtom nélkül idegen, és beteg emberek nézegetnének.
2021. febr. 15. 22:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!