Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan szerezhetnek magamnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezhetnek magamnak ilyen lanyt?

Figyelt kérdés

[link]

Amugy jol nezek ki, de hozza hasonlo lannyal meg nem volt dolgom.

2021. febr. 14. 21:24
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 A kérdező kommentje:
#9 Oda megyek en, azzal nincs problema, de kihez? Epp ez a kerdes, hogy hol talalhatnek hozza hasonlo kulsovel rendelkezo lanyt/not? Mivel en meg hasonlot sem lattam.
2021. febr. 14. 21:48
 12/62 A kérdező kommentje:

#10 Jobbakat...hat azert egy kepet linkelhetnel, hogy mit is ertesz nala jobbnak.

A testeben semmi kiemelkedo nincs (legalabbis szamomra) max a labai szep hosszuak, de en meg ilyen gyonyoru tokeletes arcu lanyt nem lattam az biztos...

Egy ujabb eletcel...talalni egy olyan not aki a leheto legjobban hasonlit ra :D

2021. febr. 14. 21:52
 13/62 anonim ***** válasza:
93%

hat szerintem amugy ez nem teljesen normalis, h ennyire egy bizonyos arcot keresel. oke, szep no nyilvanvaloan, de azt ne mondd mar, h SOHA sehol nem lattal meg az eletben olyat, aki hasonlit ra. miert fontos neked ez ennyire, h pont ugyanigy nezzenki?! az nemeleg, ha csak siman szep?

es ha talalnal is egy ilyen arcot, mi van ha full buta/elviselhetetlen hozza vagy a teste nagyon ronda? komolyna egy bizonyos archoz ennyire ragaszkodni nem normalis.

2021. febr. 14. 21:56
 14/62 anonim ***** válasza:
92%
Ugyanolyat nem fogsz találni, hacsak nincs egy ikertestvére, de hasonlókat már sokat láttam. Szekszárdi vagyok amúgy, gyere, utazz le ide és nézz körül az utcán. Teli van hasonlóan jó nőkkel.
2021. febr. 14. 21:57
 15/62 anonim ***** válasza:
90%
Még hogy Pesten nincs hozzá hasonló? Ne viccelj, igaz egyszer voltam ott de jobb nőket is láttam mint aki a te képeden van.
2021. febr. 14. 22:01
 16/62 A kérdező kommentje:

#13 Termeszetesen rengeteg szep not lattam mar, mivel vannak szep szammal, es hala az egnek volt dolgom is parral, de eskuszom en meg ilyen tokeletes arcu lanyt nem lattam, marmint aki mondjuk 80%-ban igy nezne ki.

Ha valakinek ilyen az arca, annak 99% hogy a teste is rendben van :)

Intelligencia na az mar mas kerdes, de most nem ez a lenyeg :)

Egyebkent azt tudjatok e, hogy Lima hithu katolikus csaladba nevelkedett, es csak a naszejszakajan vesztette el a szuzesseget (27 evesen!!!)?

EGY ALOM NO, komolyan mondom :D

2021. febr. 14. 22:12
 17/62 Ypszilon1980 ***** válasza:
78%
Hogy pont ilyen hol van azt nem tudom, de sok hasonló karakterű lány van Pesten, majd ha megnyílnak a diszkók meg a bulik, ott lesz bőven.
2021. febr. 14. 22:14
 18/62 anonim ***** válasza:
81%
Én kis iskolás koromban Emma Watson-ra voltam ennyire rákattanva, de már rájöttem hogy nem érdemes az ennyire szép nőket hajkurászni mert úgyse tudnám megadni azt a színvonalat amihez hozzászoktak. Te mennyi idős is vagy?
2021. febr. 14. 22:16
 19/62 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi valaszokat, de tenyleg ha valaki olvassa ezt a csevegest, es ismer egy hozza hasonlo arcu lanyt, az ne habozzon es vegye fel velem a kapcsolatot, de tenyleg... :D
2021. febr. 14. 22:18
 20/62 Ypszilon1980 ***** válasza:
78%
Ismerek kettőt is :-)
2021. febr. 14. 22:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!