Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetnek magamnak ilyen lanyt?
#10 Jobbakat...hat azert egy kepet linkelhetnel, hogy mit is ertesz nala jobbnak.
A testeben semmi kiemelkedo nincs (legalabbis szamomra) max a labai szep hosszuak, de en meg ilyen gyonyoru tokeletes arcu lanyt nem lattam az biztos...
Egy ujabb eletcel...talalni egy olyan not aki a leheto legjobban hasonlit ra :D
hat szerintem amugy ez nem teljesen normalis, h ennyire egy bizonyos arcot keresel. oke, szep no nyilvanvaloan, de azt ne mondd mar, h SOHA sehol nem lattal meg az eletben olyat, aki hasonlit ra. miert fontos neked ez ennyire, h pont ugyanigy nezzenki?! az nemeleg, ha csak siman szep?
es ha talalnal is egy ilyen arcot, mi van ha full buta/elviselhetetlen hozza vagy a teste nagyon ronda? komolyna egy bizonyos archoz ennyire ragaszkodni nem normalis.
#13 Termeszetesen rengeteg szep not lattam mar, mivel vannak szep szammal, es hala az egnek volt dolgom is parral, de eskuszom en meg ilyen tokeletes arcu lanyt nem lattam, marmint aki mondjuk 80%-ban igy nezne ki.
Ha valakinek ilyen az arca, annak 99% hogy a teste is rendben van :)
Intelligencia na az mar mas kerdes, de most nem ez a lenyeg :)
Egyebkent azt tudjatok e, hogy Lima hithu katolikus csaladba nevelkedett, es csak a naszejszakajan vesztette el a szuzesseget (27 evesen!!!)?
EGY ALOM NO, komolyan mondom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!