Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetnek magamnak ilyen lanyt?
ja, mert o a vilag egyik legkeresettebb szupermodellje. kicsit magasak az igenyeid, nem?!
en se nezek ki rosszul, de megsem acsingozom brad pittre..
Miert lenne nagy az igenyem?
Ha ezzel a palival osszeallt...fenyevekkel jobban nezek ki nala.
Mondjuk nekem Adriana mar eleggen idos kategoria, olyan koru lanyra iranyult a kerdesem mint amilyen O volt a kepen amit linkeltem.
#7 De hol? En Budapesten elek, de meg ilyen lanyt, vagy csak hasonlot sem lattam.
Letezik hogy meg egy ilyen lany/no nincs? Vagy csak minden, mondjuk 1000 evben szuletik egy hozza hasonlo?
egyreszt az egy dolog, hogy SZERINTED jobban nezel ki, mint az a pasi, tudod mindenkinek mas az izlese. masreszt pedig valoszinu nem CSAK a kulseje miatt volt/van vele, lehet h a pasi szuper jofej, vicces, okos, kedves, jo az agyban, akarmi.. amit te nem tudsz.
de a kerdesre valaszolva miert nem mesz oda az olyan nokhoz, akik hasonloan neznek ki?! nem is ertem a kerdest..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!