Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetném vissza a lányt, aki tetszik?
Régen nagyon jóban voltam vele. Sokat beszéltem vele, és még a vak is látta, hogy tetszem neki, hogy oda van értem. Aztán mikor összejött a dolog (csak csókolóztunk), akkor nagyon örültem. Másnap, mikor írtam neki, mintha egy teljesen más lánnyal beszéltem volna. Elutasított. Azóta semmi nem történt. 2 éven keresztül, egészen nyárig. De akkor is csak annyi volt, hogy nagyon jókat beszélgettünk. Aztán mikor kezdtem észrevenni, hogy kezdek unalmas lenni, ráhagytam egy ideig. De nem bírtam ki, hogy ne írjak neki. Leírtam, hogy mit érzek iránta. Tudom, hogy látta, remélem el is olvasta. Nem válaszolt. Borzasztóan szerelmes vagyok belé. Hogyan kaphatnám vissza? (nem látjuk egymást hétköznaponként, mivel nem egy településen élünk. Sőt, hétvégéken sem)
19-19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!