Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki nagyon tetszik és én is neki. Mit csináljak, hogy szerezhetném meg?
Figyelt kérdés
De látszik rajta, hogy nem szeretne komoly kapcsolatot, értetlen rá még. De nekem nagyon tetszik és csak ő akarom. Sok pasi közül válogathatnék de nekem más nem kell tényleg csak ő. :/:S Évfolyamtársak vagyok, a legjobb barátnőm jár a tesójával.2010. okt. 24. 15:51
1/8 anonim válasza:
Meg kell tanulnod, hogy nem szerezhetsz meg mindent, ami neked tetszik. Ennyi.
2/8 anonim válasza:
Te magyar vagy?? Akkor tanulj meg írni és ne a faszon járjon az eszed hanem a tanuláson.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért kell rögtön leoltani a másikat..ha ugatni akarsz menj a napiszarra meg az ilyesféle oldalakra ;)
2010. okt. 24. 16:05
4/8 A kérdező kommentje:
Vagy inkább a Mónika show-ba..
2010. okt. 24. 16:05
5/8 anonim válasza:
Menj te úgy sem tudsz még írni sem.......
6/8 anonim válasza:
Na figyelj ide kicsim! Most jó figyelj:)
Mi van, ha én azt mondom neked, hogy kellesz nekem, csak te, mert szükségem van rád, a testedre, lelkedre! Minden porcikám kíván...
Akkor most az enyém lettél??? Mit kellene tennem, hogy az enyém legyél?? Szerinted??? Válaszolj magadnak, aztán húzzál innen tanulni.
7/8 anonim válasza:
"nem szeretne komoly kapcsolatot"
Ezek szerint éretlen vagy max meg fog téged 1x-2x dugni, aminek kicsi az esélye... Ez akarod??
Ahhoz, hogy szeressen meg kell ismernetek egymást és ő kell hozzá, nem a te kis érzéseid.
8/8 A kérdező kommentje:
Ha nekem nyelvtan órára kell beülnöm akkor nektek viselkedéskultúrára! ;)
2011. szept. 9. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!