Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan szerezhetném meg ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezhetném meg ezt a lányt?

Figyelt kérdés

Ő egy helyettesíti suliban az egyik tanárt, neki az asszisztense. Kb 3-4 közös találkozás van még hátra. Korban fiatalabb mint én, tehát nem ez a klasszikus tanár-diák viszony. Mert felnőtt képzésről van szó. Próbálok mindig nagyon aktív lenni az órákon, facebookon is ráírtam a tananyaggal kapcsolatosan, meg hogy jól tanít, ügyes. Most lehet hülye szöveg, de jobb nem jutott eszembe. Hozzáteszem hosszasan írt erről a témáról, de mikor már kifogytam a kérdésekből, nagyon hülyeséget meg nem akartam akkor írtam egy mosolygós smileyt.

Lényeg az, hogy ebben a lányban megfogott valami, de nem úgy mint a többiekben, hogy ha nem jön össze akkor majd mással összefog, hanem tényleg őt szemeltem ki magamnak. Nem kerültem vele intim kapcsolatba, szerelmes sem vagyok, viszont nem tudom, hogy milyen szóval írjam, de úgy látom benne megvan az ami másban nincs.

25 F

2018. jan. 23. 01:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha már beszéltetek privátban, ő pedig partner volt a beszélgetésben, akkor mi a kérdés? Kérdezd meg, lenne-e kedve legközelebb óra után meginni veled egy kávét, és ennyi.
2018. jan. 23. 01:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem sértésből de nekem itt valami gyanús, szerintem még 18 sem múltál el, elég gyerekesen fogalmazol ez a facebookon ráírtál dolog és az hogy nem mersz kezdeményezni is inkább egy félénk kamaszra illik mintsem egy 25 éves férfihoz.

Vagy netán először próbálsz csajozni? mert akkor az más tészta

2018. jan. 23. 01:25
 3/6 A kérdező kommentje:

Igazából Ő egy elég komoly cégnél dolgozik, és egész nap rohanásban van, már csak azért sem lehetne ez jó mert kitudja hogy ha nemet mond kamuzik vagy tényleg dolga van, azt mondta a beszélgetésben, hogy hétvégén nem dolgoznak.

Egy lány barátom tanácsát is kértem, mondta, hogy dícsérjem meg például a haját. Mondom jó de ott az egész osztály előtt. Erre azt mondta, hogy úgy már gáz lenne.

Nem tudom mennyire lenne szerencsés, volt ilyen hasonló helyzet, hogy elhívtam valahova csajt az utóbbiakat jól kezeltem, de anno középsuliban volt egy lány osztálytársam aki kikosarazott tiszta ciki volt utána.

2018. jan. 23. 01:28
 4/6 A kérdező kommentje:

Facebookon úgy írtam rá, hogy volt egy feladat a suliban amiről beszéltünk és mondta, hogy csináljuk meg excelben a számítást és azt elküldtem neki, azzal indult a beszélgetés. 25 vagyok, de nem azért vagyok itt, hogy a koromat bizonygassam, nyilván egy névtelen oldalon letagadom a koromat, hogy ne tudjak valós képet adni a szituációról, igaz? :D :D :D

Vicces, hogy néhányan milyen rossz indulatúak, nem baj ha 2 emberből 1 okosat mond nekem az is megfelel ;)

2018. jan. 23. 01:38
 5/6 anonim ***** válasza:
A tanároknál alap elvárás, hogy tanítvánnyal nem kezdenek, függetlenül az életkortól. Az ilyen viszonyok ugyanis mindig felvetik a vizsgákon a részrehajlás gyanúját, vizsgakérdések kiszivárogtatásának lehetőségét stb. Ha komolyan veszi a lány a hivatását, akkor ezt a szabályt is komolyan kell vegye. Ezért azt javaslom, hogy várd meg a képzés végét, és az utolsó vizsga lezajlása után próbáld elhívni valahová. Akkor már nem lesztek tanár-diák viszonyban, és az az előnye is megvan, hogyha elutasít, többet nem kell találkoznod vele.
2018. jan. 23. 09:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha jó teste lenne engem is megfogna, de hajrá, kínlódj csak vele tovább. De, ha meguntad a fölösleges próbálkozásokat, akkor inkább járd a saját utadat, egyedül :D 38/F
2018. jan. 23. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!