Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezhetném meg a lányt? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tavasszal ismerkedtem meg a neten egy lánnyal.

Sokat beszéltünk msnen és nagyon megkedveltem.

Nyáron pont abban a városban kaptam munkát ahol a lány lakik. Nyáron találkozgattunk is.

Aztán azt vettem észre hogy belé szerettem.

Meg szerettem volna csókolni,ölelni de mindig megijedtem,neki meg úgy jött le hogy nem akarok tőle semmit.

Nyár végén kiderült felvettek a fősulira ami X várostól 117kmre van,így ott kellett hagynom az állást,a várost.

Mikor hazaindultam abban maradtam a lánnyal hogy jól éreztem magam vele,és elmondtad neki hogy felvettek fősulira de msnen tudunk beszélgetni.

Pár napja tudtam meg 1 hónapja van barátja és nagyon rosszul esett,lehet ha aznap elmondom neki hogy szeretem nem így alakul:S

Baráti viszonyban beszélgetünk a mai napig,mert elveszíti nem akarom,de nem tudom mit tegyek,elmondjam neki hogy szeretem,vagy törődjek bele a sorsomba?

2009. nov. 6. 18:31
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Hát kisfiam, ez bukta volt abban a pillanatban, hogy felvettek főiskolára. Ez van, örülj neki, hogy nem jöttél vele össze; a távkapcsolat elég szar. Fel a fejjel, van még elég hal a vízben!
2009. nov. 6. 18:36
 2/10 anonim ***** válasza:
Ezt már réges-rég bebuktad
2009. nov. 6. 18:37
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Mondd el neki! Hidd el jobb lesz ,ha elmonod akárhogyan is alakul a kapcsolatotok ezek után. Majd ha egyszer idősebb leszel és visszaemlékezel mit bánnál jobban? Hogy elmondtad neki és nem lett belőle semmi vagy az,hogy nem mondtad el és kitudja mi lett volna ha.... Mi a legrosszabb ami történhet? Visszautasít? Ha nem mondod el neki kb. majdnem ugyanez a szitu, szal sztem ne tökölj...
2009. nov. 6. 21:29
 4/10 A kérdező kommentje:

Végül is elmondtam neki.

Megkérdeztem nyáron nem beszélhetnénk meg a dolgot?

Azt mondta nem kívánja hogy nyárig szingli legyek,de ha úgy alakul akkor lehet róla szó.

Ez vehetem még annak hogy van esélyem nála?

Kérlek írjatok de olyanok akik normálisak,mert tanácsokra lenne szükségem,nem bunkó hozzászólásokra...

2009. nov. 11. 23:50
 5/10 Andrewka ***** válasza:
71%

Hát nekem ez úgy tűnik h most elvan a barátjával. Ne mbiztos h olyan nagy a szerelem. Úgyhogy te is nyugodtan csajozhatsz.

Ha nyáron meg éppen nem lesz senkije majd előkap téged mint vésztartalékot, h ne legyen ciki egész nyáron egyedül.

Légy óvatos

22/f

2009. nov. 11. 23:58
 6/10 anonim ***** válasza:
szerintem bármi jobb, mint a szarse :D nekem sose jön össze semmi, bárhogy döntesz én szurkolok!
2009. nov. 11. 23:58
 7/10 anonim ***** válasza:
23%

Ez lehet lerázós duma is. Lehet simán úgy van vele, hogy nyárig még tízszer elfelejted. Ha annyira akarna valamit, nem kilenc hónap múlva beszélné meg veled, hanem most.

Bebuktad. Mást talált, és jól el van veled. Most mondaná, azt, hogy buktad haver? Senki sem szereti megbántani a másikat, könnyebb abban reménykedni, hogy majd megunod és elfelejted a dolgot.

2009. nov. 12. 00:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Mást talált és jól el van vele. Nem kell a d.
2009. nov. 12. 00:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Apa ne hallgass a hülyékre, dehogy buktad be, ha szereted nehogy feladd. Bár mondjuk amikor találkozgattál vele és nem léptél, akkor jól elszúrtad a dolgot, de mutasd meg neki, hogy tudsz te határozott is lenni. Ha simán otthagytad gondolom azon nem csodálkozol, hogy van most bikája. De ne szarjál be, annál izgalmasabb a dolog.

Ha férfias vagy és vagány az tuti bejön neki. Ha csak beszélgetni meg sétálgatni akarna valakivel, akkor ott a barátnője. Ne legyél olyan mulya mint nyáron ez a lényeg. Tapasztalatból mondom, fiatalon én is kerültem hasonló helyzetbe - nyilván ez azért van mert fél az emberfia az elutasítástól. Tanulj belőle, ha nem jössz be a csajnak azt mondani fogja. És remélem máskor nem követsz el ilyen hibát! Sok sikert.

2009. nov. 12. 12:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Esélyed?MINDIG LESZ!attól függ te mit akarsz majd tőle,szerelmet?kalandot?társat?A kezedben a döntés bááár én nem hiszem,hogy ő egy kalandnál többet akarna különben miért kezdene veled ha van már pasija ?Vagy addigra dobja?szórakozásból tartja meg addig?vagy kipróbál téged is azt majd a jobbik győz?
2009. nov. 12. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!