Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap megakarom kérdezni kérdezni azt a lányt, aki tetszik nekem, arról hogy járna-e velem. Úgy hallottam hogy én is tetszem neki, ráadásul a legjobb barátnője is mondta nekem. Milyen szöveggel kérdezzem meg hogy járna-e velem? Hogy mondja el neki?
Figyelt kérdés
Normális válaszokat légyszi = / Fontos nekem. Köszi ha szakítottál időt és ajánlottál valamit = )2011. nov. 6. 19:12
1/7 anonim válasza:
"Álljunk össze mint a 2 hetes gyatók, hivatalosan is?" :D
2/7 anonim válasza:
Beszélgesetek és kérdezd meg h vicböl járna-e veled és ha azt válaszolja hogy igen akkor te vágd rá hogy igazábol is?15/F
3/7 anonim válasza:
Először tudd meg hogy ez tényleg így van-e. Aztán mi sem egyszerűbb: Lennél a barátnőm?:)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszokat.
1. válaszoló: Mondom rendes válaszokat:)
2. és 3. válaszoló: Lehet úgy csinálom = )
2011. nov. 6. 19:32
5/7 anonim válasza:
basszus kérdező!!!
ne legyél már olyan, mint egy öt éves.
hívd el randizni, találkozgassatok, nem kell az ilyesmit megbeszélni. nagyon gáz dolog. majd ha randiztatok és megcsókoltak megállapítjátok, hogy jártok...
6/7 anonim válasza:
Utolsó válaszolóval érték 1 et. Híve el sétálni,valami pörgős helyre. Vagy a suli után menny oda hozzá és mond h nem mehetnemk e együtt haza. A lényeg hogy beszélj hozzá legyél vicces és másoknak ne hidd el mit érez.tudd meg te.ja és el nem felejtem. Legyél határozott. Érthetően csináld amit akarsz. A randi vége felé fogd meg a kezét és mikor elköszöntök csókold meg. Ennyi.nem kell kérdezősködni.képzeld el:
,járunk?
Igen.
Az zsír...
7/7 tuccennéljobbat válasza:
szerintem nem ezzel kell egyből letámadni először ismerkedni aztán barátkozni és ha oké úgy is jön magától
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!