Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan szerezhetnek magamnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezhetnek magamnak ilyen lanyt?

Figyelt kérdés

[link]

Amugy jol nezek ki, de hozza hasonlo lannyal meg nem volt dolgom.

2021. febr. 14. 21:24
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen az eddigi valaszokat. Ugy tunik mindenki ismer vagy latott hasonlo lanyt, de meg senki nem linkelt akar csak egy kepet :P

#30 Szerintem meg irigy vagy ra ( ha oszintek akarunk lenni, teljesen ertheto :D)

Voltam/vagyok Tinderen, nem lattam hozza hasonlot :(

2021. febr. 15. 20:28
 32/62 anonim válasza:

#30-as vagyok. Hat azért ne olyas valaki mondja nekem azt hogy irigy vagyok-e vagy sem, aki a gyakorikerdesek.hu-n keres valami modellhez hasonló lányt. Egyébként pedig már több modell ügynökség is felkeresett, bár ehhez semmi közöd. De jókat ígértek, csak nekem a tanulmányaim fontosabbak. Mint hogy kifutokon sétálgassak, vagy éppen valami fotozason ücsörögjek. (Ezzel nem akarom elítélni a modelleket, vagy a hasonló szakma belieket, de van egy fontossági sorrend és azért az orvosok kicsit előrébb vannak)

Kellemes időtöltést a klónja keresgéléséhez! :))

2021. febr. 15. 20:41
 33/62 A kérdező kommentje:

#33 Hat azert ne olyas valaki oktasson ki engem, aki a gyakorikerdesek.hu-n fenyezi magat hogy o mennyire vonzo es hogy tolonganak erte a modell ugynoksegek...wishfull thinking :D

Egyebkent meg, tuti csunya vagy :D na mind1, szep napod edesem ;)

2021. febr. 15. 20:56
 34/62 A kérdező kommentje:
#32 nem 33 faradt vagyok na :D
2021. febr. 15. 20:56
 35/62 anonim válasza:
Még szerencse hogy nincs igazad, na nem érdekelnek a gyerekes beszolasaid, akkor is szánalmas ez. :)
2021. febr. 15. 21:09
 36/62 A kérdező kommentje:

Van egy kulonos tulajdonsagom, valami oknal fogva a buta, unintelligens lanyokba/nokbe konnyen belezugok...szoval inkabb itt haggyuk abba, nem akarok beledzugni edes ;)

Szep almokat Szornyella :D

2021. febr. 15. 21:17
 37/62 anonim válasza:
Javaslom hogy szerezzél be egy magyar helyesírási szótárat, mert a haggyuk nyelvtanilag nem helyes. Ne félj, belém nem fogsz zúgni az biztos, tekintve hogy nálad biztosan intelligensebb vagyok. De hidd el nem különleges tulajdonság hogy a fiúk/férfiak a buta nőket szeretik. Nagyon gyakori, de az még a jobbik eset amikor a buta, butát szeret, szerencsére te is ebbe a kategóriába tartozol. ;))
2021. febr. 15. 21:27
 38/62 A kérdező kommentje:
Keso...beledzugtam :( en szoltam elore :)
2021. febr. 15. 21:31
 39/62 anonim válasza:
:((
2021. febr. 15. 21:37
 40/62 A kérdező kommentje:

;) Ugy tudtam hogy nem birod ki es kuldesz kepet privatban :D :D :D

Azonban sajnos igazam volt :( pedig hogy remenykedtem hogy tenyleg, ha csak egy kicsit is de hasonlitasz Adrianara :D vagy legalabb szep lennel....na mind1 :D :D :D

En igy is szeretlek ;)

2021. febr. 15. 21:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!