Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetnek magamnak ilyen lanyt?
Koszonom szepen az eddigi valaszokat. Ugy tunik mindenki ismer vagy latott hasonlo lanyt, de meg senki nem linkelt akar csak egy kepet :P
#30 Szerintem meg irigy vagy ra ( ha oszintek akarunk lenni, teljesen ertheto :D)
Voltam/vagyok Tinderen, nem lattam hozza hasonlot :(
#30-as vagyok. Hat azért ne olyas valaki mondja nekem azt hogy irigy vagyok-e vagy sem, aki a gyakorikerdesek.hu-n keres valami modellhez hasonló lányt. Egyébként pedig már több modell ügynökség is felkeresett, bár ehhez semmi közöd. De jókat ígértek, csak nekem a tanulmányaim fontosabbak. Mint hogy kifutokon sétálgassak, vagy éppen valami fotozason ücsörögjek. (Ezzel nem akarom elítélni a modelleket, vagy a hasonló szakma belieket, de van egy fontossági sorrend és azért az orvosok kicsit előrébb vannak)
Kellemes időtöltést a klónja keresgéléséhez! :))
#33 Hat azert ne olyas valaki oktasson ki engem, aki a gyakorikerdesek.hu-n fenyezi magat hogy o mennyire vonzo es hogy tolonganak erte a modell ugynoksegek...wishfull thinking :D
Egyebkent meg, tuti csunya vagy :D na mind1, szep napod edesem ;)
Van egy kulonos tulajdonsagom, valami oknal fogva a buta, unintelligens lanyokba/nokbe konnyen belezugok...szoval inkabb itt haggyuk abba, nem akarok beledzugni edes ;)
Szep almokat Szornyella :D
;) Ugy tudtam hogy nem birod ki es kuldesz kepet privatban :D :D :D
Azonban sajnos igazam volt :( pedig hogy remenykedtem hogy tenyleg, ha csak egy kicsit is de hasonlitasz Adrianara :D vagy legalabb szep lennel....na mind1 :D :D :D
En igy is szeretlek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!